Buy website traffic cheap

Hans Klok heeft gister bij RTL 4 talkshow BEAU bekendgemaakt dat hij met zijn magische voorstelling Face the Future door Nederland gaat toeren. Vanaf 3 augustus reist de snelste illusionist ter wereld langs de grootste theaters en zal hij het publiek verbluffen met nog nooit eerder vertoonde illusies die voor het publiek onbegrijpelijk zijn, geïnspireerd op Artificial Intelligence en Virtual Reality. De kaartverkoop is gestart en kaarten zijn te koop via de theaters of hansklok.com.

Eerder werd al bekend dat Hans Klok met zijn allernieuwste show Face the Future een maand lang in Koninklijk Theater Carré Amsterdam zou staan. ‘En nu gaan we met deze fantastische show door heel Nederland toeren,’ laat Hans Klok weten. ‘Waar ik ter wereld ook heb opgetreden, Nederland blijft bij mij op 1 staan. We hebben zulke geweldige theaters. Met Face the Future ben ik straks van Maastricht tot Groningen te zien.’

Klok is terug, en hoe! In Face the Future verwerkt Hans Klok eigentijdse thema’s als Artificial Intelligence (AI), Virtual Reality en technologische ontwikkelingen die even spectaculair als beangstigend zijn. Een magische reis met adembenemende, snelle illusies, in combinatie met nostalgisch variété en eigentijds technisch vernuft. ‘Artificial Intelligence (AI) en Virtual Reality ontwikkelen zich in de samenleving in een angstaanjagend hoog tempo. Beangstigend, vind ik, maar tegelijk fascinerend en uitdagend. Want - bestaat mijn beroep straks nog wel?’

Samen met zijn partner Dann van Ling en regisseur Stanley Burleson heeft Hans Klok in Face the Future online een avatar ontwikkeld, een digitale dubbelganger, die hem moet helpen bij de uitdagingen die een illusionist in deze tijd te wachten staan. Het kunstmatige alter ego ontwikkelt echter een geheel eigen wil en grijpt de macht. Pas als de avatar van vlees en bloed is, kan Hans de strijd met zijn tweede opstandige ik aangaan. Deze show heeft alles om vol in spanning op het puntje van je stoel te zitten!

Hans Klok behoort tot de beste illusionisten ter wereld. Zo is hij onder andere lid van de Britse The Magic Circle, een exclusief gezelschap waarin slechts de beste en meest vernieuwende illusionisten worden toegelaten. In 2014 heeft hij de Zilveren Clown gewonnen bij het prestigieuze Internationale Circus Festival in Monte Carlo. Hans was de eerste illusionist die ooit deze prijs won. Op de Engelse zender BBC kreeg hij de titel de snelste illusionist ter wereld door twaalf illusies in vijf minuten uit te voeren. Hans Klok werd in 2019 onderscheiden als Officier in de Orde van Oranje-Nassau voor zijn bijzondere verdiensten met internationale uitstraling.

Wilt u dromen met uw ogen open, ga dan zeker deze show zien: Face the Future. The legend is back!

Meer informatie over de magische voorstelling Face the Future: www.hansklok.com De voorstelling wordt geproduceerd door Senf Producties, Klaas Klok Magic BV. en JK Theater B.V.