Buy website traffic cheap

De concertagenda van Live At Amsterdamse Bos seizoen 2024 is compleet!

Foto Chiel Eijt

Live At Amsterdamse Bos is verheugd om het seizoen van 2024 met zomerconcerten aan te kondigen. De programmering is compleet en met de meest diverse line-up tot nu toe, verwelkomt de organisator deze zomer concerten, variërend van indie rock tot pop, met artiesten uit binnen- en buitenland, en van tributebands tot de originele acts. De diverse line-up belooft een onvergetelijke muzikale ervaring voor alle bezoekers.

De agenda
“We zijn enorm trots op de line-up van het zomerseizoen 2024,” zegt Frenk Wiersma, mede-oprichter van Live At Amsterdamse Bos. "Met een breed scala aan muziekgenres en een mix van nationale en internationale talenten, is er voor ieder wat wils.” De diversiteit van de acts en artiesten is ook terug te zien in het uiteenlopende publiek. “Dit jaar bedienen we onder andere Gen Z, maar ook mensen die de jaren 60/70 bewust hebben meegemaakt.” Deze zomer kan het publiek onder andere komen kijken en luisteren naar Krezip, Rufus Wainwright, All Them Witches, Miss Montreal, Rumours ATL - a Fleetwood Mac tribute, Corinne Bailey Rae, Ashnikko en nog veel meer artiesten.

Het Amsterdamse Bostheater
De zomeravondconcerten van ‘Live At’ spelen zich af in het openluchttheater in het Amsterdamse Bos. Een betoverende locatie, waar de kracht van live muziek samenkomt met de magische sfeer van het bos. “Die sfeer maken we compleet met foodtrucks en een buitenbar, waar je ruim voor het concert start al terecht kunt voor een gezellig drankje en hapje op ons zomerterras,” aldus Frenk.

Kaartverkoop
De kaartverkoop van alle shows is begonnen en het gaat hard. Geïnteresseerden kunnen een kijkje nemen op www.liveatamsterdamsebos.nl om kaarten te bemachtigen voor een van de concerten die nog niet zijn uitverkocht. Voor meer informatie en kaartverkoop, bezoek www.liveatamsterdamsebos.nl of neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.