Het populaire cabaretduo Plien & Bianca keert na drie jaar terug naar het theater met een gloednieuwe voorstelling. Het is het zevende theaterprogramma wat het duo maakt en luistert naar de naam En nu dan?. De voorstelling is vanaf 11 oktober te zien in de Nederlandse theaters.

In En nu dan? nemen de dames het publiek een avond mee in hun unieke mix van meesterlijke typetjes, scherpe dialogen, sublieme timing en laten ze zien waarom zij tot de top van het Nederlandse cabaret horen.

Plien & Bianca Plien van Bennekom en Bianca Krijgsman leerden elkaar kennen tijdens hun opleiding aan de Academie voor Kleinkunst in Amsterdam, waar ze in 1993 afstudeerden. Er was onmiddellijk een klik, zowel op artistiek als persoonlijk niveau, en vanaf dat moment was Nederland een uniek cabaretduo rijker. Met Changez!, hun allereerste voorstelling , wonnen zij in 1996 Cameretten. Van 1999 tot en met 2001 toerden ze als de boerenmeiden Irma en Ingrid door het land met Biks!, losjes gebaseerd op de populaire VPRO-jeugdserie Zaai. Met Ngorongoro (2001-2003) verruilden Plien & Bianca het platteland voor Afrika. In 2007 volgde de voorstelling Wie dan allemaal…, met de broers Jos en Wilburg en in 2011 maakten de dames een voorstelling met de allerbeste scènes uit de voorgaande programma’s: Heb je hun weer… Voor hun laatste programma Gaat het nog door? (2014-2016) werden ze genomineerd voor de Poelifinario 2015. Na deze voorstelling waren ze samen nog te zien in de voorstellingen Slippers en Selma Ann Louis.

De pers over Gaat het nog door? "Voor wie het duo al eens zag is Gaat het nog door? een feest van herkenning. Anders is het gewoon een feest." - Dagblad van het Noorden "Een bijzonder goed gelukt exemplaar" - De Volkskrant "Een lust voor het oog én de lachspieren" - Trouw "Met hun nieuwe show bewijzen ze dat ze als duo nog altijd aan de top staan (...) Briljant amusement."- Elsevier


Speelperiode 11 oktober 2019 t/m 28 mei 2020 Meer informatie www.bostheaterproducties.nl