Allerlaatste kans om Arie en Silvester live op het podium te zien

In mei vorig jaar was het precies 10 jaar geleden dat Arie & Silvester afscheid namen als duo in een uitverkocht Koninklijk Theater Carré. Jarenlang hebben cabaretiers Arie Koomen en Silvester Zwaneveld de Nederlandse theaters en schouwburgen doen schudden op haar grondvesten met zes voorstellingen waaronder “Vet!”, ”Rammen!” en “De Grote Arie & Silvester Spektakel Show”. Vorig seizoen keerde het duo terug met een eenmalige reünie voorstelling "Wie?!” waarbij ze weer nietsontziend de planken uit de vloer trokken. Wegens succes gaat de voorstelling nog t/m december in reprise en bieden de heren iedereen de ALLERLAATSTE kans om dit illustere duo live mee te maken.

Arie & Silvester leerden elkaar kennen bij het standup-gezelschap Comedy Explosion. Samen deden ze mee aan het festival Cameretten en eindigden op de tweede plaats, waarna ze in rap tempo doorbraken bij het grote publiek en de ene na de andere uitverkochte zaal smeulend achterlieten. De mannen werden jarenlang gevreesd door het gegoede cabaret, kregen daardoor al snel de bijnaam “cabaretsaboteurs” en speelden het klaar om voor één en dezelfde voorstelling zowel een één- als vijfsterren recensie te ontvangen.

Na een afwezigheid van 10 jaar staat het illustere cabaret duo nog tot het einde van het jaar samen in de theaters met een show waarin snelle grappen, harde improvisaties en moderne technieken de boventoon voeren. Oude acts zijn afgestoft, voorzien van een nieuwe jas en worden keihard door je strot geduwd! De twee heren gaan tekeer als nooit te voren. ‘Inhoud’ wordt vakkundig platgestampt, ‘theaterwetten’ worden met vuile voeten getreden en ‘nuance’ wordt keihard kapot gebeukt. Alsof het nooit anders is geweest.