v

Op de Pier van Scheveningen valt nog een hoop te gebeuren. Her en der een gezellige drinkgelegenheid of een winkeltje, maar er valt nog een hoop te verbeteren en dit heeft dan naar mijns inziens ook veel potentie. Aan het eind van de pier, op een prachtlocatie, bevindt zich al bijna een jaar de dinnershow Tasty Comedy.

Een avond genieten van lekker eten, een sfeervolle omgeving en goede stand-up comedians. Klinkt goed nietwaar? En ik kan je vertellen, dat is het ook. Gedekte tafels staan klaar om de gasten te ontvangen. In het midden van de ruimte bevindt zich een rond podium, de plaats waar deze avond verschillende stand-up comedians voor vertier zullen zorgen. Met een totaal van 25 stand-up comedians is het een verrassing welke drie er hun opwachting maken. De presentatie is in handen van Vincent Geers. Tussen de optredens door laat Geers zien dat hij zelf ook een beste grappenmaker is. Hij weet de sfeer alvast te zetten en het publiek lekker op te warmen.

Kristel Zweers, Berit Companjen en Martijn Oosterhuis zijn de comedians die deze avond hun opwachting maken. Alle drie totaal op een andere manier, maar ze weten het publiek flink aan het lachen te krijgen. En inderdaad, wat Vincent Geers ons eerder al aangaf, voor kinderen zijn de grappen minder geschikt. De zelfspot van Berit Companjen is geweldig. De manier waarop ze over haar eigen lichaam, haar lengte en logeerpartijen vertelt, laten weinig aan de verbeelding over. Dit geldt ook voor Kristel Zweers, die na jaren woonachtig te zijn geweest in Singapore, nu weer terug is in ons koude kikkerlandje. Zij is zeer open over haar relaties en avonturen die zij meemaakte. Hekkensluiter is Martijn Oosterhout, die het weer over een hele andere boeg gooit. Zijn Haagse accent en bijbehorende anekdotes zorgen voor meerdere lachsalvo’s bij het publiek.

Tussen de comedians door worden er heerlijke gerechten opgediend die aan het seizoen zijn aangepast en als een geoliede machine door de medewerkers worden geserveerd. Terwijl je eet kan je genieten van de achtergrondzang van Maud Haarbrink. Haar prachtige zangstem zorgt voor een fijne sfeer.

Tasty Comedy zorgt voor een avond vol lekker eten, een goede sfeer en heel wat gelach. En dit alles op een unieke locatie.

Kijk voor meer informatie en kaarten op www.tastycomedy.nl