Deze zomer staan we weer volop met elkaar op festivals, maar als je bedenkt dat ruim 116.000 Nederlanders geraakt worden door kanker, werd het tijd om wat comfort toe te voegen aan het festivalterrein. Want kanker hebben, betekent niet dat je niet kunt genieten. Speciaal voor deze doelgroep is er in augustus het festival The Comfortzone. Een festival voor levensgenieters die geraakt zijn door kanker. The Comfortzone vindt plaats op zaterdag 10 augustus in Putten. Het heeft de originele sfeer van de Parade en neemt je mee in de ontspanning van het Happinez festival. En het terrein is ingericht met extra comfort voor degene die het nodig hebben.

Als je denkt dat dit festival alleen over kanker gaat dan heb je het mis, er is een prachtig programma. Zo kan je genieten van heerlijk eten, dansen bij de Silentdisco, ontspannen tijdens de yoga of trouwen voor één dag. Je kunt er ook voor kiezen om onderuit te gaan zitten op de heerlijke banken en te luisteren naar prachtige ervaringsverhalen van mensen als acteur Ronald Top, boekschrijfster Wanda Verhoeff of Baris Soyogul van Kite4Life. Er is op verschillende plekken live akoestische muziek te beluisteren en acteur Loek Peters neemt ons mee in zijn filosofie “Maak de Ander Beter”. Cabaretière Barbara Breedijk zal de dag muzikaal afsluiten.

Op deze dag wordt Landgoed Schovenhorst omgetoverd tot een veilig, comfortabel en sfeervolle festivalterrein. Niet alleen de omgeving is speciaal aangepast, maar ook het eten en drinken is vers en gevarieerd, de muziek kan zo hard als je zelf wilt. De bereikbaarheid en toegankelijk zijn zo aangepast, zodat er geen enkele drempel is om dit festival te kunnen bezoeken.

Coach Connect bij Kanker, organiseert dit jaar voor het eerst dit unieke festival. Het idee vanuit de organisatie is om “het leven te vieren” met hen die geraakt zijn door kanker. Deze dag is dus niet alleen voor patiënten, maar ook vrienden en familie, verpleegkundige, artsen en specialisten. Voor iedereen die dagelijks met kanker bezig is. Laten we, ook met deze ziekte samen van deze dag genieten.

THE COMFORTZONE! Het is een plek die jou als bezoeker het comfort geeft wat je nodig hebt als je overvallen bent door kanker. In een prachtige natuurlijke omgeving en in de sfeer van een festival.
Meer informatie en bestellen van kaarten kan op www.thecomfortzone.nl