In zijn nieuwe theaterprogramma “Happy Magic” neem Hans Kazàn je mee naar de fascinerende wereld van de magie en illusie. Dit interactieve theaterprogramma, boordevol verrassende acts en veel humor, is geschikt voor iedereen van 7 tot 97 jaar!

De Theaterbakkerheij is een redelijk nieuw theater aan de rand van Gouda met een Corona-proef programma voor deze zomer. Het is hele zwoele zomeravond en de zaal loopt nog niet gelijk vol. Iedereen blijft een beetje op het terras en in de bar zitten tot vlak voor aanvang. Op de vloer staan tafels en stoelen en in de rijen naar boven zijn er plekken afgezet zodat iedereen op gepaste afstand kan zitten.

Hans Kazàn neemt je mee in zijn wereld van Illusie en magie. Het gaat hem zo gemakkelijk af en ook al kijk je heel goed het blijft onbegrijpelijk hoe hij het doet. Ook weet Kazàn heel goed het publiek erbij te betrekken zodat het een echte familieshow wordt. Hans is een entertainer pur sang. Of hij nu optreedt voor uitzinnig enthousiaste jongeren op Lowlands of voor een gemengd theaterpubliek bestaande uit meerdere generaties samen, iedereen gaat met een blij gevoel en een brede glimlach naar huis! Verwacht een wervelende tovershow voor jong en oud!