Repetitiedag Musical Sing-a-Long 2020

Het jaar 2020 gaat de geschiedenis in als een heel bijzonder jaar, kunnen we wel stellen. Een industrie die economisch grote klappen heeft moeten incasseren is toch wel de entertainmentindustrie. De éne na de andere productie is gestopt en langzaam maar zeker zijn de theaters weer begonnen met het programmeren van voorstellingen.

De opening van het nieuwe theaterseizoen is traditie getrouw toch wel de Uitmarkt in Amsterdam. Uitmarkt 2020 is dit jaar geheel online te beleven. Niet geheel in de sfeer zoals we die gewend zijn, maar we kunnen ons weer een goed beeld gaan vormen van wat er straks allemaal in de theaters te zien zal zijn.

De Uitmarkt sluit ieder jaar af met de Musical Sing-a-Long. En wees eerlijk, een Uitmarkt zonder Musical Sing-a-Long is het zeker niet helemaal. Vanwege alle Corona maatregelen heeft AVROTROS in samenwerking met televisie producent Marc Nelissen besloten om de Musical Sing-a-Long live op te gaan nemen. Covid-proof in openluchttheater Cabrio in Soest. Slechts 100 mensen zijn uitgenodigd om live aanwezig te zijn bij de opnamen van de 2020 editie.

Afgelopen maandag 24 augustus hebben de diverse artiesten een repetitie gehad in De Hallen Studio’s in Amsterdam. Normaal is dit altijd een warm weerzien van artiesten maar dit jaar zijn de verschillende optredens in strikt gescheiden blokken afgehandeld. Het programma wat we zondag 30 augustus te zien krijgen, want dan wordt de Sing-a-long uitgezonden, is weer divers te noemen met een aantal verrassende optredens. Van “Haal het Doek maar op” via “Saturday Night Fever” en “Murder Ballad” naar “Anastasia” en we gaan er uit met een swingende knaller.

De Musical Sing-a-Long 2020 zie je zondag 30 augustus om 20.25 uur bij AVROTROS op NPO 1.