F E M M E   F A T A L E

De Beurs van Berlage zal vanaf 30 juli omgetoverd worden tot de wereld van Femme Fatale; een unieke dining experience waar theater, circus en muziek elkaar ontmoeten in één grote, bruisende club.

Circusproducent Elisa van der Meijden (30) - opgegroeid met het Wereldkerstcircus van haar ouders in Carré, omschrijft het als een show met de meest spraakmakende en spannende optredens uit het nachtleven van Parijs, London, Ibiza en New York.

“Wij hebben een extravagante avond voor ogen, een beetje rafelig en ondeugend maar tegelijkertijd met stijl en smaak.” zegt Elisa.

“Ik heb de laatste jaren in de wereld veel circusachtige clubshows gezien, waarbij erotiek het thema was.” Ze noemt clubs als The Box in London, Crazy Horse in Parijs en Lio en Heart in Ibiza.

Femme Fatale wordt sophisticated sexy entertainment voor een groot publiek door de high class circusacts te combineren met zang, comedy en dans, terwijl het heerlijke Seven Sins Diner wordt geserveerd. Een grensverleggende en unieke show, die in Nederland nog nooit te zien is geweest. Na ruim anderhalf jaar geen live entertainment te hebben kunnen zien is dit hét moment om weer uit te gaan en Amsterdam op z’n kop te zetten!”

Lucky Hell   151126 Ftgr Onbekend   3145

Femme Fatale kent een waanzinnige line-up. De leading lady Kimberly Nichole, bekend van The Voice USA en teamgenoot van Christina Aguilera, is een podiumbeest van jewelste. Zij zal de avond presenteren en zingt, begeleidt door de live band, repertoire van Nina Simone tot aan Beyoncé. Uit New York komt OperaGaga. Hoog in de lucht, ondersteboven hangend aan een kroonluchter, zingt zij Lady Gaga maar dan in opera-style. Uit Las Vegas komen Bray & Skopalova, geketend aan elkaar doen zij topless een erotische pas de deux, met een vleugje 50 tinten grijs. Verder treed Lucky Hell op, rockchick uit het Lido Parijs en de enige vrouwelijke zwaardenslikster die zwaarden van bijna een meter in haar keel laat verdwijnen.

foto Pac Rianna

Voor de dames, maar zeker ook voor de heren, zijn er de Messoudi Brothers, bekend van de finale van America’s Got Talent. Deze sexy krachtpatsers beschikken over waanzinnige circus skills en zetten met hun Magic Mike-achtige act het publiek in vuur en vlam.

foto Steve Prue

Elisa zegt: “Al onze acts hebben net dat extra rafelrandje waarnaar wij op zoek waren. Het is altijd mijn droom geweest om een dergelijke grote, maar toch intieme clubshow naar Amsterdam te brengen. De iconische locatie; de Beurs van Berlage, wordt vanaf 30 juli één grote bruisende club! Femme Fatale wordt niet alleen oogstrelend, maar zeker ook tongstrelend, gezien de culinaire hoogtepunten van het Seven Sins Diner, gebaseerd op de Zeven Hoofdzonden als Wraak, Wellust, Jaloezie en Hebzucht.

“Kortom”, lacht Elisa; “het belooft een spannende en zinderende zomer te worden in ons Mokum!” 

FEMME FATALE - BEURS VAN BERLAGE
Van 30 Juli t/m 1 september 2021

Voor kaarten:  femmefatalecirque.nl