bij Robèrt schittert wederom in het theater

en zijn publiek mag er op los proeven !!

Nederlands meest bekeken Meester Patissier en Meester Boulanger Robèrt van Beckhoven is, naast een bijzonder vriendelijke persoonlijkheid, een vakman die je met zijn verhalen en anekdotes over cultuur en het bakkers vak aandachtig aan hem gekluisterd weet te houden.

In tegenstelling tot tv, magazines en YouTube, biedt theater wél de mogelijkheid tot een extra dimensie: die van het ruiken en proeven. Robèrt, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek -letterlijk aan zijn tafel- een theatrale foodexperience. Een proeverij van grondstoffen en signatuurproducten, geserveerd met mooie verhalen en een theatraal sausje.

Selectie Bij Robert 042

Robèrt, te zien in programma’s als Heel Holland Bakt, CupCakeCup, Wie is de mol 2019, zijn eigen serie Brood en Tijd voor MAX, brengt met zijn Brabantse roots de gezelligheid dichtbij het publiek.

“Genoten van een verrassend lekkere voorstelling, van alle lekkernijen en van de verhalen van Robèrt, een man met passie voor zijn vak!”

“Een geweldig leuke voorstelling, een leuke, aparte ervaring. Ongedwongen sfeer, gepassioneerd verhaal en heerlijke vers gemaakte proeverijtjes. Een pure smaaksensatie. Aanrader voor een mooie avond uit!”

Oftewel: een verrassende theaterbeleving waarbij het publiek wordt gevraagd van tevoren geen al te stevige maaltijd te nuttigen!

De tournee is van 24 oktober tot en met 1 december in de Nederlandse theaters te zien.
Toegangskaarten enkel verkrijgbaar via de theaters of de Nationale Theaterkassa.
Meer informatie over de voorstelling, kaartverkoop en toegangsprijzen op www.bijrobert.nl