Theaterroute Huizen, vier voorstellingen, veel gezelligheid en nog leerzaam ook

Maandag 5 september gaat de 6 e editie van de Theaterroute in Huizen van start. Tot en met 10 september vindt het culturele festival plaats. Het thema dit jaar is ‘De slag om de Zuiderzee’. De meeste avonden zijn uitverkocht. Voor de voorpremière maandagavond en de première op dinsdag zijn nog kaarten. De tickets voor kinderen tot en met 16 jaar zijn op maandagavond voor de helft van de prijs. De laatste kaarten zijn te koop via de website www.theaterroute-huizen.nl.

De Theaterroute is een avontuurlijke route door Huizen en Blaricum. Tijdens de route neemt een gids je lopend mee naar verschillende locaties waar je korte voorstellingen beleeft over de geschiedenis van het Gooi en Huizen en Blaricum in het bijzonder. Onderweg van de ene naar de andere locatie vertelt de gids over de plekken waar je langs loopt. De voorstellingen worden gespeeld door professionele acteurs, acteurs uit de regio en aanstormende talenten. Bekende namen op het podium dit jaar: Marjolijn Touw, Bartho Braat, Nyncke Bergman, Richard Spijkers, Harry van Rijthoven, Tamar Floor en Aukje van Ginneken.

Bij de start van de route aan de Botterwerf kunnen de bezoekers tegen betaling een hapje eten. Aan het einde komen de verschillende groepen bij elkaar om samen naar de spetterende slotvoorstelling te kijken. Daarna staan de drankjes klaar.
Meer informatie over de Theaterroute https://www.theaterroute-huizen.nl