Eindeloos Theaterwerk presenteert op donderdag 22 en vrijdag 23 december de kerst dinnershow ‘De Kerstman in Huizen’. De locatie is restaurant Porterhouse in het Nautisch Kwartier in Huizen. ‘De Kerstman in Huizen’, is een mysterieuze en humorvolle voorstelling voor jong en oud. Een culinaire, feestelijke en muzikale beleving die je in warme kerstsferen brengt.

Na het succes van de kerst dinnershow ‘Scrooge in Porterhouse’ in 2019, vinden de makers van de Theaterroute Huizen en de medewerkers van Porterhouse elkaar opnieuw in een unieke samenwerking en maken deze culinaire belevenis mogelijk.

Theatermaker Johan Verheij schreef speciaal voor deze editie een verhaal dat deels gebaseerd is op sagen en verhalen uit de rijke historie van Huizen en deels fictief. Het verhaal wordt gespeeld door professionele acteurs en omlijst met bekende kerstliedjes, prachtig gezongen en onder leiding van pianist Mark Lippe. De kok van Porterhouse verzorgt een feestelijk driegangen menu, speciaal voor deze dinnershow samengesteld.

Kaarten voor volwassenen zijn te koop vanaf € 95,- per persoon en voor kinderen tot 12 jaar € 47,50. Kaarten bestellen kan alleen via de website van Eindeloos Theaterwerk www.eindeloostheaterwerk.nl .