Google Analytics Alternative DJMA lanceert MAD, voor jeugd en jongvolwassen

In het nieuwe seizoen heeft DJMA een nieuwe afdeling; het Musical Academy Department (MAD), speciaal voor jongeren en jongvolwassenen van 15 tot en met 21 jaar. Met MAD wordt er op projectbasis gewerkt in diverse genres zoals muziektheater, dans en theater. Het eerste project ‘Mijn naam is’ is geïnspireerd op de bekende serie ’13 reasons why’. 
 
MAD is ontstaan vanuit het idee dat er een aanbod zou moeten zijn voor jongeren, waarbij zij een diepere laag kunnen verkennen. “Wat bijzonder is aan ons eerste project, is dat wij met alle deelnemers het script en de personages uitwerken, we creëren dus samen.”, vertelt Lyzette Havinga. De bekende jeugdserie ’13 reasons why’ is een belangrijke inspiratiebron hierin geweest, in deze serie wordt gevoelige problematiek onder jongeren in beeld gebracht vanuit de belevingswereld van de jeugdige zelf. 
 
Meedoen aan MAD gebeurt op projectbasis; je kunt je dus opgeven per project. Het eerste project ‘Mijn naam is’ loopt van 22 augustus tot en met 24 oktober en sluit af met een show op 28 oktober. De lessen zijn iedere dinsdagavond van 19:00 uur tot 21:00 uur. Iedereen tussen de 15 en 22 jaar mag zich opgeven, met of zonder ervaring. Uiteraard kunnen ook jongeren die geen leerling zijn bij DJMA zich aanmelden. Geïnteresseerden kunnen zich opgeven via onze bestelsite (www.musicalacademy.nl ). 
 
Voor meer informatie kijk op www.djma.nl