Google Analytics Alternative Theaterparadijs het online theatermagazine - Fotoverslag: première Pirates of the Caribbean

Pirates of the Caribbean Salazar's Revenge

Maandag 22 mei is in het Scheepvaart Museum in Amsterdam de nieuwe Pirates of the Caribbean film "Salazar's Revenge" in première gegaan. De vele bekende Nederlanders kwamen met salonboten aan op de steiger bij het VOC-schip.

Verhaal
In dit nieuwe avontuur strijdt de iconische, roekeloze antiheld Jack Sparrow (Johnny Depp) tegen zijn aartsvijand kapitein Salazar (Javier Bardem). Als alle spookzeelieden onder leiding van Salazar ontsnappen aan de Devil’s Triangle hebben ze maar één missie: alle piraten doden, Jack in het bijzonder. De enige hoop op overleving ligt voor Jack in het legendarische Trident van Poseidon. Om die te vinden moet hij een alliantie vormen met Carina Smyth (Kaya Scodelario), de briljante en beeldschone astronoom en Henry (Brenton Thwaites), een eigenwijze jonge zeeman verbonden aan de Koninklijke Marine. Aan het roer van zijn bedroevend kleine en haveloze schip probeert Jack zijn leven te redden door uit handen te blijven van zijn meest geduchte en kwaadaardige aartsvijand.