Google Analytics Alternative Theaterparadijs het online theatermagazine - Pieter Derks, Theo Maassen en Javier Guzman gaan buiten spelen!

Pieter Derks, Theo Maassen en Javier Guzman gaan buiten spelen!

Cabaret in het openluchttheater, dat is buitengewoon lachen. Zomeravonden gevuld met humor, moraal, creativiteit, actualiteit en absurditeit in de meest bijzondere theaters van Nederland.

Eind mei staat het Bloemendaalse Caprera “In Volle Bloei” met Karin Bloemen, in juni staan ook de aanstaande vader Nasrdin Dchar, Theo Maassen en Pieter Derks op het podium, om in september gevolgd te worden door “Gut” van Sanne Wallis de Vries en Javier Guzman stelt zich opnieuw voor in “Ga-Bie-Jer”.
Het wordt begin juni “Vankwaadtoterger” met Theo Maassen in Heeswijk-Dinther, een week later betreedt Pieter Derks met “Spot” het podium en Mark van de Veerdonk staat eind juni ook in De Kersouwe. Mark vervolgt de volgende dag zijn weg naar Berghem om Openluchttheater Hoessenbosch met “Kaaskleumen” op z’n kop te zetten. Bert Gabriëls speelt “Van Mij Mag Het” eind juni in Mariahout.
Christel de Laat, u weet wel van De Jopie Parlevlietshow en Toren C, schittert in Luyksgestel in september.

Maar er is meer, véél meer! De openluchttheaters bieden van mei tot en met september meer dan 500 voorstellingen, concerten en festivals aan voor jong tot oud, met pop, jazz, klassiek, wereldmuziek, opera, theater, comedy & cabaret, toneel en film. Dat allemaal in combinatie met de gezellige sfeer van het openluchttheater: een buitengewone belevenis! Voor meer informatie over de openluchttheaters in Nederland (locaties, programma’s en kaartverkoop): www.openluchttheaters.nl.