Google Analytics Alternative Buitengewoon kinderplezier | Theaterparadijs het online theatermagazine

Buitengewoon kinderplezier

De openluchttheaters bieden ook deze zomer weer veel kinder- en familievoorstellingen aan met cowboys, prinsen en prinsessen, elfjes, piraten en krokodillen. Een seizoen vol plezier en gezelligheid voor jong en oud.
Deze zomer zijn er 180 kinder- en familievoorstellingen te zien in allerlei soorten en maten. Een enorme keuze aan vermaak voor de hele familie: van babyconcert tot rockconcert, van circustheater tot toneelvoorstelling, van musical tot picknick, te veel om op te noemen. Je kunt heerlijk kijken en luisteren, meezingen en dansen, bibberen van spanning of schudden van het lachen. Vaak is er direct contact tussen de spelers en het publiek. De voorstellingen zijn niet alleen voor de kinderen een feest, maar ook voor alle papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, ooms en tantes.

Frank Groothof - Cirque Pardi – Cowboy Billie Boem – Rapunzel – Robin Hood - Hakim - De Blote Billen van de Koning – Pim & Pom – Hilaria - Het Grote Piraten Avontuur – De Gelaarsde Poes – De Kleine Prins – Super Willem – Dirk Scheele - Dikkie Dik – De Gruffalo – Shrek – Ronja de Roversdochter – Kleine Mol - je kunt ze allemaal zien in het openluchttheater!

Kijk voor meer informatie over locaties, programma’s en kaartverkoop op WWW.OPENLUCHTTHEATERS.NL