Google Analytics Alternative 'On Your Feet' van start

'On Your Feet' van start

Vandaag, op een 'niet zo tropische' dag in september is er op Strand Zuid in Amsterdam aandacht voor de musical ‘On Your Feet’. Deze nieuwe productie van Stage Entertainment is de opvolger van The Bodyguard en zal vanaf 17 oktober in het Beatrix Theater te Utrecht te zien zijn.

‘On Your Feet’ zit vol hits van Gloria Estefan en vertelt tevens haar levensverhaal. De muziek is geliefd over de hele wereld en het verhaal is authentiek. We zien onder meer hoe Gloria en Emilio Estefan verliefd worden en hoe Gloria met haar tegenslagen zoals het ongeluk dat ze had en waarbij ze haar rug brak. Aan Vajèn van den Bosch en Jim Bakkum, die de rol van Emilio deelt met Tommy Christiaan, de taak om deze personages gestalte te gaan geven.
Albert Verlinde, producent en algemeen directeur van Stage Entertainment Nederland: “Het is een fantastische club talentvolle en knappe mensen. Ik kan niet wachten om deze energieke groep, aangevoerd door hoofdrolspelers Vajèn van den Bosch, Jim Bakkum en Tommie Christiaan, straks te zien op het toneel."