Google Analytics Alternative Theaterparadijs het online theatermagazine - ‘A night like this’ in Caprera

‘A night like this’ in Caprera


Caro Emerald opende zaterdagavond 20 mei met haar band het muziekseizoen 2017 van openluchttheater Caprera in Bloemendaal. Het prachtige theater is stijf uitverkocht, en loopt op een gemoedelijke en gezellige manier vol voor het optreden van de Amsterdamse zangeres. Ze heeft prachtig weer meegenomen, hoewel het in de loop van de avond wel fris begint te worden. Goede reden om te dansen, kopt Caro later op de avond in.

Als de show om stipt half negen van start gaat, is bij opkomst van Miss Emerald goed te zien dat haar tweede zwangerschap duidelijk vorm begint te krijgen. De kleine mag nu al meegenieten van het muzikale feestje dat moeders vanavond toch maar eventjes neerzet. Oude nummers van haar eerste twee albums worden afgewisseld met nieuw werk van de EP Emerald Island, die begin maart van dit jaar uitkwam onder het label Grandmono Records. Het publiek vindt het prachtig, deint en beweegt mee op de ritmische beats en de muzikaliteit van de zevenkoppige enthousiaste band. Het is de laatste avond van de Emerald Island Tour, die na 33 optredens (waarvan 25 in de UK) haar afsluiting vindt in Caprera. En dan ineens ben je als publiek al aan het klappen om een toegift. Tegen het decor van een steeds donkerder wordende hemel en die mooie bosrand had deze ‘Night like this’ wel wat langer mogen duren. Maar daar zullen de meeste bezoekers verder niet wakker van liggen: ze hebben enorm genoten, zo valt direct te lezen op Facebook!

Caro Emerald is tot begin juni nog live te zien in Nederland op ‘Onder aan de berg’ in Hellendoorn, ‘Pop on top’ in Valkenburg, ‘Nirwana live’ in Lierop en ‘Sounds of change’ in Amsterdam.