Google Analytics Alternative De Jerusalem Passion - een moderne Messiah

De Jerusalem Passion - een moderne Messiah

Passie en hoop, meeslepende koorzang, intense muziek, een muzikaal verhaal, ook de 10e editie zal niemand onberoerd laten.

Het Groot Jerusalem Passion Projectkoor, het Promenade Orkest, orgel, piano, combo, een verteller en enthousiaste solisten gaan onder de bevlogen leiding van Hans Matla zorgen voor een avondvullende beleving. Het verhaal van het aardse en hemelse Jerusalem in de vorm van een modern-klassiek oratorium inspireert en troost.

De muziek van Murray Wylie is te ervaren als een collage van klassieke en moderne muziekstijlen, aantrekkelijk en aansprekend voor alle soorten concertbezoekers, meer of minder ervaren.JP-muziekproducties zet dit stuk dit keer tweemaal neer in zeer verschillende versies: in de Laurenskerk in Rotterdam, waar het grootste orgel van Nederland gepaste luister bij zal zetten aan een klassieke interpretatie. En in het Zuiderstrandtheater in Den Haag, waar de zaal alle ruimte biedt voor een meer theatrale vormgeving, ondersteund door lichteffecten. 

UitvoerendenHet Groot Jerusalem Passion Projectkoor, Denise Matla (Sopraan), Rut Codina Palacio (Mezzo-sopraan), Juta Bolsius (Mezzo-sopraan), Jurko van Veenendaal (Tenor), Daniel Vecht (Bas), Christian Seijkens (verteller), Alina Konstantinova (Piano), Jazzensemble o.l.v. Ludmil Krumov, Wim de Penning (Orgel), het Promenade Orkest.Idee en artistieke leiding dirigent Hans Matla.

Meer informatie over kaartverkoop via www.jerusalempassion.nl. Kaarten voor de uitvoering in Den Haag zijn ook verkrijgbaar via www.zuiderstrandtheater.nl
Concerten:21 oktober 2017, 20.00 uur in de Laurenskerk te Rotterdam en 28 oktober 2017 , 20.00 uur in het Zuiderstrandtheater te Den Haag

Nieuwste Artikelen