Google Analytics Alternative Theaterparadijs het online theatermagazine - Maaike Ouboter in 2018 opnieuw de theaters in

Maaike Ouboter in 2018 opnieuw de theaters in

Nieuwe liedjes en verhalen onder de titel Vanaf nu is het van jou

Maaike Ouboter gaat weer de theaters in. Op 21 februari 2018 is de première van haar theatertour in De Arenberg in Antwerpen onder de titel Vanaf nu is het van jou. Na En hoe het dan ook weer dag wordt en de reprise daarvan komt de zangeres weer terug in het theater, ditmaal met nieuwe liedjes en nieuwe verhalen. 

Maaike Ouboter bracht in 2015 haar debuutalbum uit en speelde in datzelfde jaar haar eerste theaterconcert. Destijds werd daar jaren aan muziek, notities en zinsflarden uit haar opschrijfboekjes gedeeld. Nu, twee seizoenen verder, komt Maaike terug met een nieuwe voorstelling met nieuwe liedjes onder de titel Vanaf nu is het van jou. Een nieuwe zoektocht. Naar menselijkheid. Naar de duizenden verschillende relaties die we met elkaar aangaan. Of we nu bloedverwanten zijn, of een toevallige voorbijganger. Relaties die soms pijnlijk, soms ongemakkelijk, maar vooral ook teder zijn. Een zoektocht vol hartverwarmende en hilarische ontmoetingen. Een concert over al die verhoudingen. Over onmacht en onbegrip. Over verlangen, geluk, liefde, en hoe aandoenlijk we kunnen zijn in al onze onhandigheid. Omdat we het zo hard proberen. En dat is ook wat waard.

- Je grist je woorden uit de lucht alsof het nooit de bedoeling was dat ze je mond verlieten. Je sluit ze even af in het donker van je handen. Zoals je vroeger motjes ving. Paniekerig fladderen ze rond tussen je gesloten vingers. Tot ze, bijna, geen zuurstof meer krijgen. En dan laat je er licht bij. Duizelig door het donker zijn zij: alweer vergeten dat ze samen en zin vormden, een gedachte. En ik: vergeten waar we het over hadden. –

Ticketinfo
Kijk voor meer informatie op www.maaikeouboter.nl