Google Analytics Alternative Theaterparadijs het online theatermagazine - Harrie & Eva 10e komedie van en met Jon van Eerd!

Harrie & Eva 10e komedie van en met Jon van Eerd!

Harrie & Eva is de nieuwe komedie van en met Jon van Eerd. Het is de tiende productie van zijn hand en komend seizoen in de Nederlandse theaters te zien. Na de theaterhits Harrie Babba en Harrie Let Op De Kleintjes is Harrie & Eva de derde theatervoorstelling van Pretpakhuis B.V. De première is op
maandag 30 oktober in de Goudse Schouwburg.

Van Eerd kruipt wederom in de huid van Harrie Vermeulen, de hoofdpersoon die eerder schitterde in zijn komedies Tel uit je winst, Een rits te ver,
Dubbel op, Oranje Boven, Kantje Boord, de Bonbonfabriek, Harrie en de twee Meesters, Harrie Babba en Harrie Let Op de Kleintjes.
De andere rollen in Harrie & Eva worden gespeeld door Margo Dames,Mouna Goeman Borgesius, Karel Simons en Rosalie de Jong.

Harrie & Eva in een paradijselijke komedie 
Op de zevende dag was er rust. Totdat… Harrie het paradijs binnenwandelde! En ja hoor, Harrie Vermeulen is weer terug! Als vanouds neemt Harrie met zijn onbesuisde en razende manier van doen, steeds maar weer de verkeerde beslissingen. Te midden van dartelende vlinders, gracieus kleurende bloemen en kabbelende watervalletjes maakt Harrie er weer een kolossale chaos van. Bovendien lijken de vijgenbladeren te klein, hetgeen zijn potsierlijke voorkomen in het Paradijs niet ten goede komt. 

De landelijke tournee langs meer dan 110 theaters start zaterdag 14 oktober 2017 in Veenendaal met de eerste try out.

Speellijst:www.harrievermeulen.nl