Door Bianca Dijck

Wardo, de verwonderaar, kennen jullie misschien wel van Telekids, waar Wardo met zijn Wonderschool verschillende avonturen beleefd. Vanaf 19 maart is Wardo is ook in de theaters te zien met een eigen familieshow, genaamd ‘Wonder School LIVE’.

Wardo, gespeeld door Nick Nielsen, heeft een uur de tijd om zeven opdrachten uit te voeren. Het doel is het verkrijgen van een gouden staf zodat hij kan vliegen. Wardo haalt de ene na de andere opdracht met succes. De kinderen in de zaal vinden het geweldig en doen enthousiast mee om ervoor te zorgen dat Wardo bij de zevende opdracht komt.

Bij de opdracht met het doekje en het ei geeft Wardo uitleg van zijn kunstje en je denkt dat je het begrijpt... Maar een echte goochelaar geeft natuurlijk nooit het geheim van zijn truc prijs. En hiermee verwonderd hij het publiek weer, er zit een echt ei in een glas!

De opdrachten gaan door en Wardo heeft niet veel tijd meer. Bij de laatste opdracht moet hij een zakdoekje laten vliegen. Dit is een lastige opdracht en Wardo laat de moed zakken. Gelukkig krijgt hij hulp van de hartendame en van Wally. Met deze hulp haalt Wardo uiteindelijk toch zijn laatste en zevende opdracht. Hiermee verwonderd hij het publiek en het vliegende zakdoekje vliegt de wijde wereld in, op zoek naar avontuur Na het vervullen van de laatste opdracht, krijgt Wardo van de hartendame Jet zijn verdiende gouden toverstok waarmee hij eindelijk kan gaan vliegen. Voor alle kinderen in de zaal een spannend moment, zal het hem lukken? Maar natuurlijk lukt het en ineens staat Wardo bovenaan de trap van het theater. De verwondering is af te lezen van de kindergezichtjes 

De show is een succes en dat komt door de spannende trucs en door het decor. Het bestaat uit een echt goochelhuis, met vliegende tafeltjes, een hartendame, onzichtbare flesse en natuurlijk Wally het sprekende konijn. Na de voorstelling mogen de kinderen nog met Wardo Wonder op de foto en een aantal kinderen mogen hun eigen goocheltruc laten zien. Er zitten echte verwonderaars bij deze groep kinderen, sommige zijn nog erg jong maar ook al erg goed.

Wardo Wonder is erg blij dat hij nu in de theaters live een mooie voorstelling kan laten zien aan alle verwonderaars in de zaal. Op deze manier komt hij in contact met veel kinderen die goochelen ook echt net zoals hij, het super leuk vinden.

Als jij een echte verwonderaar bent moet je deze show gezien hebben. Wil jij ook Wardo Wonder zien in het theater kijk dan op www.vanhoorneentertainment.nl voor kaarten.

{besps}Wardo_Wonder_2016{/besps}