Ernst en Bobbie met Sinterklaasshow te zien in de Nederlandse theaters

Wie kent ze niet? Het populiare soepkippenduo Ernst en Bobbie treedt in de weken voorafgaand aan Sinterklaas op met de komische theatershow Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas. In theathers door heel Nederland organiseren de twee soepkippen de verjaardag van Sinterklaas, waar natuurlijk van alles mis gaat. Dit zorgt voor een grappig en spannend avontuur. Met klassieke Sinterklaasliedjes is dit een show voor het hele gezin.

Zodra Sinterklaas weer naar huis is, zijn je favoriete vrienden terug in de theaterzalen met De Vakantieshow. Een show waarin wederom onophoudelijk kan worden gelachen en meegezongen met de twee kinderhelden. De Vakantieshow is van 17 december 2017 tot en met 27 mei 2018 te zien.

Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas
19 november t/m 2 december 2017
Ernst en Bobbie gaan een verjaardagspartijtje voor Sinterklaas organiseren. Sinterklaas viert elk jaar in Nederland zijn verjaardag, maar hij heeft nog nooit een partijtje gehad! Het partijtje voor Sint wordt heel erg leuk met kadootjes, veel zingen en natuurlijk bowlen. Sinterklaas zou ook wel graag een goochelaar op zijn partijtje zien. Natuurlijk gaan Ernst en Bobbie dat voor Sinterklaas regelen. Maar de goocheltruc die Bobbie uithaalt heeft wel hele vreemde gevolgen… Het wordt nog een heel spannend avontuur om alles weer goed te laten aflopen.

Een Spannende Verjaardag voor Sinterklaas is bij te wonen in vijf verschillende theaters op onderstaande data. Meer informatie is ook te vinden op www.ernstbobbie.nl.

19-11-2017 – Theater De Leest (Waalwijk)
22-11-2017 – Stadsgehoorzaal Vlaardingen (Vlaardingen)
25-11-2017 – Schaffelaartheater (Barneveld)
26-11-2017 – Cultureel Centrum De Nobelaer (Etten-Leur)
02-12-2017 – Theater De Stoep (Spijkenisse)

Ernst en Bobbie
Het populaire kinderheldenduo wordt gevormd door Erik van Trommel (als de serieuze Ernst) en Gert-Jan van den Ende (als de impulsieve en een beetje ondeugende Bobbie) die al ruim 25 jaar met hart en ziel bezig zijn met het maken en spelen van kinderprogramma’s en kindervoorstellingen. Voor hun creaties Ernst en Bobbie schrijven ze alle teksten en liedjes zelf. Net als Ernst en Bobbie zijn Erik en Gert-Jan ook in het dagelijks leven goede vrienden, wat je terug ziet in het speelplezier dat van het podium afspat tijdens de Ernst en Bobbie-shows.

Meer informatie: www.ernstbobbie.nl