Première PAW Patrol Live! “De Grote Race” Klaar voor actie?!


Vol verwachting loopt het Luxor Theater op zondagmiddag op 28 juli vol met ouders en veel kinderen voor de première van Paw Patrol Live. Bij binnenkomst krijgen de kinderen direct een kaart waarmee ze allerlei ‘PAW Patrol’ lekkers op mogen halen en daarnaast mogen ze een masker uitkiezen van één van hun PAW Patrol helden. De toon is dus al direct gezet en iedereen heeft er zin in!


Het verhaal:

Het verhaal In ‘PAW Patrol Live! - De Grote Race’ is de dag van de Grote Race in Avonturenbaai aangebroken! Het wordt een spannende strijd tussen burgemeester Goodway en burgemeester Humdinger. Terwijl de sluwe burgemeester Humdinger klaar staat om te starten, blijkt burgemeester Goodway plots spoorloos te zijn verdwenen. Snel roept Ryder de hulp in van Marshall, Chase, Skye, Rubble, Rocky, Zuma en Everest. Kunnen zij burgemeester Goodway op tijd vinden? Geen klus te groot, geen pup te klein… Deze unieke voorstelling boordevol avontuurlijke actie, energieke liedjes en hilarische humor is geschikt voor de hele familie én een mooie eerste kennismaking voor kinderen met live-theater. Net als in de tv-serie zullen ook in deze show belangrijke sociale vaardigheden, zoals samenwerken en problemen oplossen, aan bod komen door het teamwork en de unieke vaardigheden van de zeven Pups. PAW Patrol is niets te dol! Dus komen een aantal pups na de show nog naar de foyer van het theater om met de kleine theaterbezoekers op de foto te gaan.


Om half twee zit de zaal al bijna helemaal vol en ongeveer tien minuten later begint de voorstelling dan echt. Ademloos zitten de kinderen te kijken naar het pakkende verhaal en de fantastische outfits van de pups. De acteurs spelen met veel mimiek en overtuiging. En dat terwijl ze de pups ook moeten bedienen. Dit gaat ze zeer goed af, want als zij bewogen synchroon met de pups. Het decor bestaat grotendeels uit een groot scherm waarop verschillende achtergronden worden vertoond .Zo nu en dan worden er kleine elementen het podium opgeschoven, maar de basis wordt gevormd door het grote scherm. Sneeuw, water en land wisselen elkaar in een snel tempo af. En doordat de pups al veel ruimte innemen en fantastisch zijn om naar te kijken, is de achtergrond in de vorm van een scherm al voldoende. 

Na een half uur is er een pauze van twintig minuten en kunnen de kinderen weer even de benen strekken en zich vermaken in de foyer. Daar kunnen ze een voetafdruk van de pups op hun arm laten zetten met schmink en glitters, een glaasje limonade pakken of een leuke gadget kopen.

Ook tijdens de tweede akte zijn de kinderen geboeid. Vol bewondering en interesse kijken de kinderen naar het slot van race. Met name de opdrachten die de pups uit moeten voeren en de snelheid van het verhaal zorgen voor een zeer professionele en geslaagde theatervoorstelling. Ik heb geen kind kunnen ontdekken dat zich zat te vervelen tijdens de voorstelling. En ook voor de ouders is het een erg leuke show!

PAW Patrol Live! “De Grote Race” is alleen van 27 juli tot en met 1 september 2019 in een selectief aantal grote theaters in Nederland en, in samenwerking met Deep Bridge, in België te zien.

Gezien 28 juli 2019 Luxor Theater Rotterdam