Patricia Goduto sluit zich aan bij theaterburo Kracht van Beleving.

Zangeres en theatermaakster Patricia Goduto (Soulcreation) kondigt met trots aan zich aan te sluiten bij het netwerk van Kracht van Beleving Beide organisaties verwachten met de samenwerking hun organisaties een positieve impuls te geven.

Patricia Goduto maakt autobiografisch muziektheater en speelt momenteel met Code Rood in de theaters van Noord-Holland. Kracht van Beleving faciliteert in een netwerk van vraag en aanbod van (autobiografisch) theater (op maat) in Nederland. Patricia Goduto beoogt met de toetreding tot het netwerk van Kracht van Beleving haar klantenkring uit te breiden. Beide organisaties hebben als doelstelling het creëren van professionele hoogwaardige (autobiografische) theatervoorstellingen met zorggerelateerde thema’s.

Meerwaarde samenwerking
Patricia Goduto ziet grote meerwaarde in de samenwerking. Zij krijgt een platform geboden en komt makkelijker in contact met potentiële opdrachtgevers en publiek. Ook ziet zij meerwaarde in onderlinge kennis en ervaringsdeling met andere autobiografische theatermakers. Kracht van Beleving ziet de samenwerking als een mogelijkheid om het huidige aanbod verder uit te breiden, een impuls te geven aan de naamsbekendheid en om de continuïteit te waarborgen.

Over Kracht van Beleving
De landelijk werkende organisatie Kracht van Beleving is ruim 10 jaar actief als theaterburo op het gebied van zorg en maatschappelijke thema’s. Zij hechten grote waarde aan professionele theaterproducties van hoge kwaliteit. De theatermakers zijn ervaringsdeskundig, zijn werkzaam (geweest) in de zorg of bekend met het thema vanuit familieperspectief. Daarnaast laten zij de voorstellingen inhoudelijk toetsen door deskundigen en cliënten en/of familieverenigingen. De voorstellingen worden gespeeld in samenwerking met/in opdracht van ziekenhuizen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, onderwijs, overheden, patiëntenverenigingen met als doelstelling bijvoorbeeld het bestrijden van stigma’s, bewustwording, voorlichting, educatie, delen van ervaringen, gedragsverandering of passende ontspanning. De voorstellingen worden gespeeld in samenwerking met/in opdracht van ziekenhuizen, zorginstellingen, welzijnsorganisaties, onderwijs, overheden, patiëntenverenigingen met als doelstelling bijvoorbeeld het bestrijden van stigma’s, bewustwording, voorlichting, educatie, delen van ervaringen, gedragsverandering of passende ontspanning.

Over Patricia Goduto (Soulcreation)
Zij is zangeres en uitvoerend en producerend autobiografisch (muziek) theatermaakster. Zij verwerkt maatschappelijke thema’s als psychische problematiek, verslaving, liefde versus angst en je hart volgen. Zij weet dit te verweven in een muzikale omlijsting die tekstueel en muzikaal samenvloeit. Zij inspireert, creëert bewustwording , doorbreekt taboes en weet dit in prachtige shows neer te zetten van artistieke en inhoudelijk hoge kwaliteit. Zij werkte als zangeres bij Stage Entertainment en werkte met bekende namen als Karin Bloemen, Simone Kleinsma en Paul van Vliet. Nu gebruikt zij haar professionele ervaring en kwaliteit om autobiografisch muziektheater te creëren.

Code Rood
Een indrukwekkende, inspirerende en bovenal betoverende muziektheatervoorstelling waarin Patricia Goduto het publiek meeneemt in haar worsteling met angst, psychose en verslaving.

Speeldata:
- 19 november 2021 Theater Koningsduyn in Castricum
- 05 februari 2022 Theater de Kunstgreep in Oostzaan