Na een spetterende show op theaterfestival de Parade gaat cabaretier en zangeres Kiki Schippers eindelijk het theater in met band! Voor het eerst toert de winnares van de Annie M.G. Schmidtprijs vanaf september met haar fantastische muzikanten langs grote zalen door heel Nederland.

Wie Kiki Schippers met haar muzikanten op de Parade zag weet: Kiki Schippers met band betekent vuurwerk! Daarom kon een vervolg niet achterwegen blijven. Dat vonden de theaters ook. Kiki Schippers met band is vanaf september meer dan veertig keer te zien op tournee langs grote zalen.

Haar waanzinnige stem en fantastische liedteksten komen nu nog meer tot hun recht onder begeleiding van geweldige popmuzikanten. Ze bezingt een waaier aan onderwerpen, van kwantummechanica en drones tot aan liefde en politiek.
Kiki Schippers is bekend van Spijkers met Koppen, Spraakmakers en andere scherpe satirische bijdrages in de media. Eerder bracht zij drie persoonlijke solovoorstellingen: Wie kijkt?, WAAR en Meer.

Kiki Schippers met band is van september 2023 t/m mei 2024 te zien in theaters door heel Nederland. De première is op 4 november in De Kleine Komedie in Amsterdam.