Zwoele zomeravonden met een nieuwe voorstelling en diner  

Van 11 t/m 22 augustus strijken de Ashton Brothers neer in Theater Bellevue. Dé plek waar zij eind jaren '90 als tieners in het Bellevue Lunchtheater hun eerste schreden op het theaterpad zetten en furore maakte. "We zijn er zeventien jaar niet geweest, en zijn sinds we voor het laatst in Bellevue speelde de hele wereld afgereisd. Nu keren we echt terug naar ons jeugdhonk."

Twee weken lang spelen zij A Medicine Show twee keer per avond. Tussen de voorstellingen door serveren ze zelf een zomerse maaltijd aan het publiek, in samenwerking met Theatercafé De Smoeshaan. Voor onze wekelijke podcast spraken we Pim Muda, Friso van Vemde en Joost Spijkers over hun geschiedenis in het Bellevue Lunchtheater, de vlucht die hun carrière daarna heeft genomen en waarom ze juist nu A Medicine Show terug op de planken brengen. Beluister de podcast hier

A Medicine Show is losjes gebaseerd op de successhow ‘Charlatans, a medicine show’ waarmee de groep 12 jaar geleden louter 5 sterrenrecensies ontving in binnen -en buitenland.
Rebels, onverschrokken, muzikaal en hilarisch. Een ongeëvenaard medicijn tegen de misère want Ashton Brothers garanderen het: Lachen is gezond!

Kijk hier voor meer informatie en kaarten.