Johnny Kraaijkamp jr met Trudy Labij en Nettie Blanken in nieuwe thrillerkomedie

Na het succes van de voorstelling Enkele reis kon een vervolg niet uitblijven.
Dezelfde schrijver en regisseur maakten opnieuw een thrillerkomedie, Hoog Spel, waarin het wederom draait om een moord en om de vraag wie het gedaan heeft. Was het degene die met het mes in zijn hand boven het lijk stond, zijn praktisch ingestelde echtgenote of de zo plots verschijnende buurman met vreemde trekjes? Dan is het publiek getuige van een gebeurtenis waardoor deze toneelavond volledig op zijn kop wordt gezet en werkelijk niets meer is wat het lijkt.

Schrijver Lex Passchier blinkt uit in het creëren van verrassende verhaallijnen, het schetsen van menselijke verhoudingen en het opbouwen van een hoge dosis spanning. Dat liet hij eerder zien met televisieseries als De 12 van Oldenheim, De 12 van Schouwendam en het zeer populaire Oogappels. De hoofdrollen worden vertolkt door theatergrootheden Johnny Kraaijkamp jr, Nettie Blanken en Trudy Labij. Bruun Kuijt neemt de regie op zich. Vandaag kwamen acteurs, schrijver en regisseur voor het eerst bij elkaar om gezamenlijk het script te lezen.

Hoog Spel toert vanaf 29 september 2021 tot en met 6 februari 2022 langs de Nederlandse theaters en gaat op vrijdag 15 oktober 2021 in première in Theater Singer Laren.
Klik hier voor de speellijst