Buy website traffic cheap

Theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes in dollemans-trip down memory lane

Theaterkanonnen Carine Crutzen en Bert Luppes staan vanaf november sinds lange tijd weer samen op het toneel in de nieuwe voorstelling HULDE!, een dollemans trip down memory lane. Een hartverwarmend portret van een lang huwelijk.

HULDE! gaat over Geesje en Adam die hun zeventigjarig huwelijk vieren. Als ze het feestzaaltje binnen lopen lijkt het alsof ze in een tijdmachine stappen. Gezichten van vroeger roepen vergeten herinneringen op en al gauw dwalen we met hen door een caleidoscopisch labyrint van belangrijke en onbelangrijke gebeurtenissen uit hun bewogen leven. De eerste bange kus, onhandige seks, de roze wolk, kraamtranen, overspel, autoloze zondag, flower power, Ban-De- Bom, goedmaakseks, pubers, het lege nest syndroom, nieuwe heup, stiekeme Alzheimer... enzovoorts, enzovoorts, enzovoorts.

Als in een koortsdroom komen hoogte- en dieptepunten nog één keer langs en roepen ze bij Geesje  en Adam de vraag op of hun relatie hun wel het geluk heeft gebracht waar ze als jonge mensen zo naar hunkerden. Of was een andere keuze, toen, beter geweest?

HULDE! wordt een tour de force waarin Carine Crutzen (o.a. Pleidooi, Oud Geld, Majesteit, De zaak Menten) en Bert Luppes (tweemaal Louis d’Or voor zijn rol in Vrijdag en De Geit of, wie is Sylvia?, Gouden Beeld voor Droog). De tekst van deze trip down memory lane is van Peer Wittenbols, die recentelijk de prestigieuze Charlotte Köhler Prijs 2023 ontving voor zijn theateroeuvre. De regie is van Titus Tiel Groenestege.

HULDE! gaat op zaterdag 16 november in première in de Leidse Schouwburg in Leiden. Het stuk is van november 2024 t/m maart  2025 door heel het land te zien.