Buy website traffic cheap

Drie honderdste voorstelling in Scala

Scala - het Amsterdamse theater waar op één avond meerdere korte voorstellingen te zien zijn - verwelkomt op woensdag 12 juni a.s. alweer de 300ste productie.

Bij Scala (voorheen bekend als TapasTheater) kies je zelf of je 1, 2 of 3 voorstellingen bezoekt. Voor, tussen en/of na de shows kan je lekker eten en gezellig borrelen in de sfeervolle foodbar. Scala is de hele zomer geopend en het theaterprogramma (van cabaret tot musical en van toneel tot poppentheater en magie) wisselt elke twee weken.

De 300ste productie is 'Salmonella' van singer-songwriter Julia Rosenhart en actrice/zangeres Eva Mareen. Ze leerden elkaar kennen op het conservatorium van Antwerpen en weten muziek, tekst en spel op een nieuwe, unieke manier te versmelten. Regisseur/theatermaker Anne de Blok coachte hen in het verhelderen van de storyline. Salmonella is een mix van poëzie, theatrale performance en harmonieuze zang en is van 12 t/m 16 juni te zien. Artiesten die deze zomer te zien zijn: Selma Visscher, Gerben Grimmius, Tobias Oelderik, Thom Gerrits, David van Rosmalen, Josine van Soest, Loïs Bozac, Eefje Jansen, Paddy Schleidt, Elaine Hakkaart en vele anderen.

300 producties betekent óók dat 300 professionele artiesten de afgelopen jaren bij Scala een betaalde speelplek vonden, zij erg veel speeluren konden maken en van hieruit verder hebben gebouwd aan hun carrières.

www.scala-amsterdam.nl