Buy website traffic cheapIn de kleine zaal van Theater Bellevue gaat Ja Maar Hoe Dan van Benjamin van der Velden in premiére. Deze zaal is uitermate geschikt voor deze voorstelling, intiem en alsof je met vrienden onder elkaar bent.

Benjamin is een bom energie, een verhalenverteller pur sang. Op zoek naar rust, zoekt hij die tijdens een treinreis door Oost-Europa, want ja, daar is waar je op vakantie gaat als je Benjamin bent.

Benjamin van der Velden Fotograaf Tim Hillege 13 (1)Hij schakelt snel van zijn avonturen in de trein, intelligent en scherp verteld, naar gevatte liedjes op zijn zwarte vleugel. Benjamin is afgestudeerd pianist aan het conservatorium, “en is toen dit gaan doen”. Zijn pianospel is even levendig en vol joie de vivre als zijn verhaal.

Hij beeldt moeiteloos uit hoe zijn generatie op zoek is naar zichzelf, met alle onrust en strubbelingen van dien. Zijn interpretatie van hoe een paniekaanval eruitziet, is zo treffend dat het zalvend is als je het herkent. De stroom van gedachten, zelfkritiek en onzekerheid aangevuld met al dan niet mooie herrie van zijn vleugel is precies wat het is.

Benjamin van der Velden Fotograaf Tim Hillege 15 (1)Tussendoor is Benjamin supersnel met grappen, inspelend op het publiek.
Ja Maar Hoe Dan is een toffe combinatie van muziek, storytelling en keihard lachen.

Voor tickets en info: https://www.tvbtheater.nl/artiesten/benjamin-van-der-velden-cabaret1
 

Gezien op 26 februari Theater Zuidplein Rotterdam