Buy website traffic cheap

Boom Chicago ontdekt metaverse

Meta Luck Next Time gaat 20 april in première

Kies je avatar en ontsnap aan de werkelijkheid met een hilarische comedyshow, die de randjes van het metaverse onderzoekt. Meta Luck Next Time is de nieuwste hit van de comedians bij het Amsterdamse Boom Chicago.

Metaverse and Chill
We weten allemaal dat het metaverse eraan komt, maar wat zullen we gaan doen in deze digitale ruimte? Vrienden ontmoeten? Tijd verspillen? Nieuwe dingen leren? Problemen oplossen? Of gewoon 'Metaverse and Chill?' Zal het vooral gezelligheid zijn zoals de social media van nu, of een ware hel zoals de social media van nu? Hoe dan ook: we garanderen je een avond waarbij je van de ene lach in de andere rolt tijdens de typische Boom Chicago-mix van relevante komedie, muziek en technische snufjes.

Cast & crew
Regisseur: Sam Super
Cast & schrijvers: Simon Lukacs, Stacey Smith, Matt Castellvi en nieuwkomers Katie Nixon en Terrance Lamonte Jr.
Sound tech design en live improvisatie door Emil Struijker-Boudier. Muzikale productie en live improvisatie door Emmy Award-winnaar Sacha Hoedemaker.

Over regisseur Sam Super:
Sam is een uit Chicago afkomstige regisseur, acteur en docent. Hij studeerde aan het regieprogramma van Second City en is een trotse alumnus van Boom Chicago. Sam heeft les gegeven en opgetreden in vele landen, waaronder een recente residency in China.

Andrew Moskos, artistiek directeur en medeoprichter Boom Chicago:
“We bevinden ons nu op een spannend punt, bij de start van het metaverse. Wat het precies gaat worden en wie er de baas gaat zijn is nog niet duidelijk, maar het zou zomaar zoiets als Ready Player One kunnen worden. Een ideaal onderwerp voor Boom Chicago, want we vinden het geweldig om ons op het kruispunt tussen technologie, sociologie en het gewone leven te bevinden.”
Assistent artistiek directeur Stacey Smith:
“Zelf zit ik ook in de cast van Boom Chicago en het metaverse is al lange tijd een onderwerp waar we het veel over hebben met elkaar. Zeker de afgelopen jaren, die we grotendeels online doorbrachten, is het idee van ontsnappen aan de realiteit nog meer gaan fascineren. Ik vind het geweldig om Sam Super in huis te halen voor onze nieuwe show. Niet alleen is hij een geweldige regisseur en artiest, hij begrijpt ook, vanuit een internationaal perspectief, wat we bij Boom Chicago precies zijn en willen brengen aan ons publiek.”


Première Meta Luck Next Time: 20 april
Daarna: iedere donderdag- en zaterdagavond om 20:00 uur
Boom Chicago, Rozengracht 117, Amsterdam
Tickets vanaf €22,50
www.boomchicago.nl

Boom Chicago ontdekt metaverse