Buy website traffic cheap

De Sekszusjes gaan het theater in

De Sekszusjes werden in één klap bekend door hun programma op YouTube. De goudeerlijke afleveringen werden in totaal maar liefst 4,5 miljoen keer bekeken en er kwamen reacties van kijkers van 9 tot 73 jaar. Vanaf oktober gaan De Sekszusjes voor het eerst het theater in. Een intieme en komische voorstelling over hun eigen zoektocht naar seksplezier, van tiener tot nu.

Hun eerste theaterprogramma Ongelikt laat zien dat seks het leukste is dat er is! Of toch niet (altijd)…? In een zelf geknutseld decor, met schurende liedjes en sketches met een absurd-humoristisch randje, delen ze over hun onzekerheden en ervaringen. Ze voeren de kwetsbare gesprekken die ze zelf zo hebben gemist. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheim houdt?

Een voorstelling voor iedereen die het gesprek over seks en intimiteit niet altijd durft te voeren, voor wie nieuwsgierig is om zijn eigen relatie tot seks te verdiepen of voor wie gewoon fan is van de liedjes en creativiteit van de twee.

Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

Willem Wits en Marcel van der Velde schreven en componeerden samen met de zussen de muziek en de liedteksten. Het scenario en spel is in handen van Krista en Marcelle Arriëns. De regie van de voorstelling is in handen van Titus Tiel Groenestege.

Over De Sekszusjes
Dagblad Trouw bekroonde hen tot “de first ladies van de seksuele ontwapening”. Talkshows als Jinek en DWDD noemden het programma “dé voorlichting waar altijd al op werd gewacht”. En de Volkskrant bombardeerde ze tot één van de Mediatalenten van 2020.

De Sekszusjes zijn Krista en Marcelle Arrïens. De twee zijn feilloos op elkaar ingespeeld. Marcelle is actrice, maker en presentatrice. Krista is regisseur, zangeres en presentatrice. Samen met Marcel van de Velde (regisseur) hebben zij hun televisieprogramma’s bedacht, geknutseld en gemaakt.

In de zomer van 2022 maakten De Sekszusjes een televisieserie over seksuele voorlichting anno 2022 op de middelbare school. Ze gingen met de leerlingen in op onderwerpen als de eerste keer, consent en porno. Daarbij gingen zij met de jongeren in gesprek om er achter te komen wat er bij hen speelt, wat er gemist wordt in de seksuele voorlichting en deelden zij openhartig hun eigen ervaringen met deze onderwerpen voor de klas.