Buy website traffic cheap

Peter Heerschop en Viggo Waas, de helft van de legendarische cabaretgroep NUHR, zijn het komende theaterseizoen na twee jaar weer als duo te zien in het theater. Hun voorstelling Er gaat nog iets heel moois gebeuren gaat over vriendschap en de hoop op een mooie toekomst. Deze thematiek krijgt door de gebeurtenissen van de afgelopen twee jaar en het herseninfarct van Viggo een extra lading mee. Er gaat nog iets heel moois gebeuren gaat op 5 november in première in De Kleine Komedie in Amsterdam. De voorstelling is nog t/m 25 april 2023 in de Nederlandse theaters te zien. Kaartverkoop start deze maand.

Peter Heerschop: “Humor wordt in het Engels beschreven als “Man in trouble” Nou, problemen genoeg, dus dat wordt lachen."
Viggo Waas: “Na mijn herseninfarct voelt het als een tweede leven weer te kunnen optreden. Dat ik dat met mijn beste vriend kan doen, is helemaal top!”

Er gaat nog iets heel moois gebeuren
In Er gaat nog iets heel moois gebeuren proberen Peter Heerschop en Viggo Waas alles wie zij samen zijn en hebben gedaan samen te brengen. NUHR-dialogen, Wachten Op Godot en hun gezamenlijke fascinatie voor topsport komen aan bod. Ze verwerken samen het herseninfarct van Viggo. Wat betekent dat voor hen? Ze zoeken het geheim van ‘De Heilige Graal van Vriendschap’. En dat in een programma over het leven en het vervliegen daarvan. Vol schitterende anekdotes, pijnlijke stiltes, nieuwe ontdekkingen, wanhoop en oplossingen.

Meer informatie en de speellijst: www.bostheaterproducties.nl