Cabaretier en acteur Wart Kamps gaat zijn eerste solovoorstelling maken. AWKWART wordt een muzikaal cabaretprogramma waarin Wart met de oplossing komt om ongemak te bestrijden. De voorstelling AWKWART is van januari t/m maart te zien in theaters door het hele land. De première is op 25 februari in De Kleine Komedie.

Wart Kamps: "Ik vind het super leuk en ook heel spannend om na lange tijd weer cabaret te gaan doen. Dit keer voor het eerst een solovoorstelling! Goddank wel met Charlie, m’n pianist. Dan hoef ik gélukkig niet elke keer treurig en alleen een magnetron maaltijd in de kleedkamer te eten."

Over de voorstelling
Wart’s leven is een aaneenschakeling van ongemakkelijke momenten. Een anonieme date blijkt een vreselijke ex te zijn. Tijdens een goed gesprek op een feestje kijkt de ander al over Wart’s schouder of er een interessantere persoon in the house is.
Die eeuwige twijfel of hij nou wel of niet een wildvreemde met éxact dezelfde jas moet groeten? Wart heeft een oplossing voor zichzelf bedacht en is er een meester in geworden: ongemak bestrijden met nóg meer ongemak. Dan zie je pas hoe mensen écht zijn. Lekker gênant. Een absurdistisch, aandoenlijk, hilarisch en muzikaal cabaretprogramma. Met liedjes en misschien wel een gek dansje, want het moet wel showbizz blijven.

Over Wart Kamps
Wart was bij Theater Rotterdam te zien in de familievoorstellingen van Pieter Kramer. In 2016 won Wart voor de rol van Cyrano in De Zere Neus van Bergerac de John Kraaijkamp Musical Award voor beste hoofdrol in een Grote Musical. Verder speelde Wart regelmatig in verschillende voorstellingen op theaterfestival De Parade met onder andere z'n broer Tim Kamps en Bor Rooyackers en een voorstelling met Stephanie Louwrier en Lowie van Oers. Verder was Wart onder andere te zien in Missie Aarde van de VPRO en Dokter Tinus op SBS.

Klik hier voor het publiciteitsbeeld van AWKWART
De volledige speellijst vind je op: www.bostheaterproducties.nl