Buy website traffic cheap

International Young Patrons Gala

Zesde Editie op 8 juni 2024

Foto Marta Syrko
Het culturele event van het jaar vindt plaats op zaterdag 8 juni 2024 in het theater van Nationale Opera & Ballet. Tijdens het International Young Patrons Gala zet de Young Patrons Circle het jonge talent van Nationale Opera & Ballet in de spotlight met pop-up optredens in de foyer en een feestelijk zaalprogramma met optredens van zowel opera als ballet. Het event wordt afgesloten met een groots feest in de foyer. De kaartverkoop voor het gala start op dinsdag 16 april 2024 om 12:00.

Young Patrons Circle 
De Young Patrons Circle is een internationale groep van ongeveer 200 jonge professionals en creatievelingen onder de 40 jaar, die een passie delen voor opera en ballet en als donateurs bijdragen aan Nationale Opera & Ballet. Leden van de Circle krijgen exclusieve kijkjes achter de schermen en leveren een financiële bijdrage aan de toekomst van Nationale Opera & Ballet, door het ondersteunen van de talentenprogramma's, de Opera Studio en de Junior Company. Het gala is voor de Young Patrons Circle de traditionele afsluiter van het seizoen.

Over Nationale Opera & Ballet  
Nationale Opera & Ballet is het grootste opera- en balletgezelschap van Nederland, verenigd in één van de grootste theaters van ons land. Ruim 600 medewerkers werken dagelijks aan voorstellingen op topniveau en van internationale allure op het gebied van opera, ballet en verwante muziekdramatische kunsten. Met het vakmanschap, expertise en passie creëert Nationale Opera & Ballet ervaringen die mensen diep raken en wil het leven van zoveel mogelijk mensen verrijken.

*Zesde editie van International Young Patrons Gala
*Start losse kaartverkoop 16 april 

Website Nationale Opera & Ballet