Buy website traffic cheap

ANIMATRONICS - door ISH en Remy van Kesteren

In 'ANIMATRONICS - mens x machine' versmelten mens en machine, beweging en dans, ritme en klank tot een visueel spektakel.

Het Amsterdamse dansgezelschap ISH Dance Collective en harpist Remy van Kesteren staan met de muzikale dansperformance (14+) Animatronics op de Parade. In de voorstelling laat harpist Remy van Kesteren vanuit een technologisch lab mechanische creaties tot leven komen door zijn muziek. Dit wordt ondersteund door de beats van 30 geniale, analoge en zelf spelende robotjes uit zijn Robotorkest. De voorstelling 'ANIMATRONICS - mens x machine' is de opening van de Parade op 21 juni in Rotterdam en is daarna ook te zien in Den Haag, Amsterdam en Utrecht. Meer informatie is hier te vinden. 

Het is de eerste keer dat Remy van Kesteren en ISH Dance Collective samenwerken. Ze ontmoeten elkaar in een wereld van beats, bots en 'bodies'. Wie stuurt wat aan? Who’s in control? De mens en machine, de beweging en dans, ritme en klank versmelten tot een visueel spektakel.

Remy legt uit: "In deze voorstelling komt alles samen. De harp, elektrische muziek, beats, dansers, visuals, videomapping én 30 robots. Je gaat ogen en oren te kort komen".