Buy website traffic cheap

Op maandag 11 juli 2022 gaat de nieuwe danstheatervoorstelling van choreografe Cecilia Moisio
PINK PORTAL in première op Julidans, Amsterdam. De voorstelling is te zien in Theater Bellevue op
11 juli om 20:30 en op 12 juli om 13:00 uur. Van november 2022 tot en met maart 2023 maakt de voorstelling een tournee door heel Nederland. PINK PORTAL is een confronterend informatieve, grappige en net zo emotionele danstheatervoorstelling door acht dansers over het vrouwelijk lichaam en een ode aan de plek waar we allemaal vandaan komen.

Danstheatervoorstelling over het vrouwelijk lichaam
PINK PORTAL is een confronterend informatieve, grappige en net zo emotionele danstheatervoorstelling over het vrouwelijk lichaam. Over ouder worden, afvallen, seksualiteit, lichaamshaar, menstruatie, het begrip 'onrein', glitterjurken, zwangerschap, sjamanisme, consent, oerkracht en goddelijkheid. The full story. Acht vrouwen, jong en oud, schijnen hun licht op de controle, kritiek, verafgoding en censuur waarmee het vrouwelijk lichaam al eeuwen te maken heeft.

Activistisch en Taboedoorbrekend
PINK PORTAL past in de lijn van activistische voorstellingen waarmee choreograaf en theatermaker Cecilia Moisio naam heeft gemaakt. De voorstelling doorbreekt taboes over het vrouwelijk lichaam en seksualiteit en is een statement over de maatschappelijke positie van vrouwen anno nu. Moisio mixt de rauwe, ritmische, uitputtende dans in een explosieve choreografie met confronterende tekst, humor, emotionele muziek, zang, oergeluiden en jaren 40 Hollywoord scenes.

Cecilia Moisio
De van oorsprong Finse Cecilia Moisio danste bij Dansgroep Krisztina de Châtel en daarna bij
Ward/waRD – Ann Van den Broek. In 2014 won ze de prijs van de Nederlandse Dansdagen en in
2019 de prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek. Als choreograaf maakte ze inmiddels 27 voorstellingen die in 15 landen te zien zijn geweest. Haar multidisciplinaire werk is rauw, relativerend, psychologisch maar ook zeer humoristisch. Veel succes boekte ze met Victory bij Maas theater en dans, waar ze sindsdien vaste gastmaker is.

Julidans
Van 2-16 juli 2022 presenteert Julidans de actuele stand van zaken in de hedendaagse dans. In een breed programma wordt het werk gepresenteerd van toonaangevende en eigenzinnige choreografen met verschillende culturele en disciplinaire achtergronden. Op 14 locaties door de stad, met Internationaal Theater Amsterdam als festivalhart, laten zij meer dan veertig voorstellingen zien. Julidans is het festival voor internationale hedendaagse dans dat zowel kenners als nieuwsgierige geesten inspireert.

Meer informatie klik hier