Buy website traffic cheap

Na het grote succes van de musical Kruimeltje, komt Nederlands favoriete straatschoffie weer terug naar de theaters! In Kruimeltje en de strijd om de goudmijn beleeft Kruimeltje een gloednieuw avontuur, waarin hij in het verleden van zijn vader duikt in het wilde westen van Amerika. Kruimeltje en de strijd om de goudmijn gaat zondag 20 oktober in première in Haarlem. 

Kruimeltje en de strijd om de goudmijn is de vijfde Kruimeltje productie voor Rick Engelkes van REP Entertainment. Rick: “Kruimeltje is voor mij nostalgie. Het doet me denken aan mijn eigen jeugd toen ik het boek las en later de vader mocht spelen in de eerste film. Inmiddels heb ik al twee musicals, een serie en een film met hem gemaakt. Het jochie heeft mijn hart veroverd, hij is altijd positief, avontuurlijk en met een hart van goud.”

In deze vrolijke familiemusical woont Kruimeltje met zijn ouders in een fijn huis, maar mist hij de avonturen van de straat, waardoor hij vaak in de problemen komt. Als hij voor straf op zijn kamer moet blijven, ontsnapt hij uit het huis door in zijn fantasie te vluchten naar het wilde westen van Amerika. Samen met zijn vriendinnetje Anna kruist hij paden met de schurkachtige Lefty en zijn onhandige handlangers. Lukt het Kruimeltje om te voorkomen dat Lefty het meest waardevolle bezit van de familie steelt?

Kruimeltje en de strijd om de goudmijn is een spannend avontuur voor het hele gezin, vol humor, fantasie en leuke liedjes. De cast bestaat uit Michael de Roos, Aniek Venhoeven, Alex van Bergen, Sem Konijn, Myrthe Kuipers en een wervelende kindercast. In een regie van Els Damen.

Kruimeltje en de strijd om de goudmijn is van oktober 2024 tot en met februari 2025 te zien door het hele land. Kijk voor meer informatie en de speellijst op www.repentertainment.nl 

REP Entertainment maakt voor een breed publiek een diversiteit aan producties. Voor kleine en grote zalen, bioscopen, televisie en online. Aantrekkelijke, toegankelijke producties met veel gevoel voor entertainment. Naast Kruimeltje en de strijd om de goudmijn brengt REP Entertainment in theaterseizoen 24/25 ook Murder on the Nile.