Buy website traffic cheap

Prentenboekjes komen tot leven tijdens festival

Wat is nou leuker voor een kind dan prentenboekjes lezen bij papa of mama op schoot? Hun favoriete prentenboekje beleven in het theater natuurlijk. Vanaf2 Producties brengt het Prentenboekjesfestival naar de theaters. Elk jaar met een ander thema. Het thema van prentenboekjesfestival dat in oktober van start gaat is: dieren in de tuin. Kinderen vanaf 2 jaar en hun ouders kunnen samen genieten van de voorstelling Coco kan het! of Dikkie Dik & Ik. Naast een bezoek aan de voorstelling kunnen kinderen spelen in de foyer, die tijdens prentenboekjesfestival wordt omgetoverd tot een speeltuin passend bij het thema. Dit jaar kunnen kinderen zich helemaal uitleven in de tuin: tuindieren puzzelen, lekker vegen en rijpe groenten oogsten uit de moestuin.

Prentenboekjesfestival: dieren in de tuin reist vanaf de herfst t/m juli 2024 langs theaters door het hele land. Op prentenboekjesfestival.nl is te vinden waar Dikkie Dik en Coco langskomen in de buurt.

Over Prentenboekjesfestival: dieren in de tuin

Het nieuwe thema van het Prentenboekjesfestival is: dieren in de tuin. Want, tsja, dieren zijn eigenlijk overal om ons heen. Kleine kruipers op de grond, zingende vogels in de lucht en spinnende katten op straat.

Prentenboekjesfestival nodigt alle kinderen vanaf 2 jaar uit om mee te gaan op avontuur en alle dieren in de tuin te ontdekken. Er is keus uit twee voorstellingen: Coco kan het! en Dikkie Dik & Ik, bij enkele theaters is ook de voorstelling Egalus (4+) te zien. Samen met de speeltuin in de foyer een gehele theaterervaring voor peuters, kleuters én hun ouders.

Coco kan het! (2+)

De peuterdansvoorstelling Coco kan het! (2+), is gebaseerd op het geliefde boek van Loes Riphagen.

Kinderen (en ouders) ervaren de voorstelling vanuit een nest op het podium. Actrice Afra Ernst: "het voelt voor de kinderen even alsof ze zelf Coco zijn. Aan het eind van de voorstelling mogen ze uitvliegen".

Dikkie Dik & Ik (2+)

Dikkie Dik viert dit jaar zijn 45e verjaardag, nog steeds is de kat populair onder peuters en kleuters.

De voorstelling Dikkie Dik & Ik speelt zich af -ín- het boek! In de voorstelling beweegt Dikkie Dik zich middels interactieve projecties en videobeelden door de ruimte. Acteurs Achref Adhadhi en Desiree van Haaren, brengen met fysiek spel, veel slapstick en humor de wereld van Dikkie Dik tot leven.