Buy website traffic cheap

PRIMEUR: Hofplein speelt Gouden Griffel verhaal GOZERT

Van 29 september tot en met 29 oktober is het Gouden Griffel winnende verhaal Gozert, voor het eerst te zien als theatervoorstelling, en wel in het Hofpleintheater in Rotterdam. Een kleurrijk verhaal over Ties en Gozert die samen de gekste avonturen beleven. Jeugdtheater Hofplein heeft met deze voorstelling, de primeur om als eerste aan de slag te gaan met het bekroonde boek van Pieter Koolwijk.

Iedereen vanaf 6 jaar kan vanaf 29 september de muzikale familievoorstelling Gozert, in het Hofpleintheater beleven. Een verhaal over de wilde avonturen van Ties en zijn vriend Gozert, die alleen Ties kan zien en horen. Zo gaan ze samen op trollenjacht, vechten ze als piraten, ontsnappen ze uit de gevangenis en gaan ze zelfs naar een fantastische danceclub. Hierdoor komt Ties vaak in de problemen en willen zijn ouders daarom dat Gozert verdwijnt, maar daar is Ties het niet mee eens.
Gozert is een spannend en ontroerend verhaal over kinderen die anders zijn. Over onbegrip en eerlijk zijn. Met deze voorstelling is Jeugdtheater Hofplein verkozen om als eerste theater, het succesvolle verhaal Gozert te vertalen. Meer informatie over de voorstelling: https://jeugdtheaterhofplein.nl/agenda/gozert/