Buy website traffic cheap

Zaterdag 25 maart ging de nieuwe K3 show ‘Vleugels’ in première. Hanne, Marthe en Julia trapten in het World Forum Theater in Den Haag hun Nederlandse tournee af. Dat K3 niks aan zijn aantrekkingskracht verloren heeft, blijkt uit een uitverkochte zaal vol  fans van jong en oud.

De show begint met een van de nieuwe K3 nummers ‘Visje in het water’. Meteen vallen de dansers positief op, en ook het gebruik van licht in deze show is echt prachtig. De visuele effecten zijn sowieso erg mooi. Tijdens het nummer 'Sprookjesboek' komt er een enorm groot Sprookjesboek het podium op. Elke keer als de bladzijde wordt omgeslagen begint er een ander nummer van K3. Het publiek reageert ontzettend enthousiast op deze medley van oude nummers.

Tijdens deze show wordt er ook een verhaal vertelt, waar de kinderen van zullen smullen. De charmante onbekende Mike komt het podium op. Deze Mike heeft iets verloren waar het publiek en de meiden van K3 naar moeten helpen zoeken. Hoe dit afloopt, moet je natuurlijk zelf gaan bekijken. De show eindigt met het hoogtepunt van de avond ‘Vleugels’, waarbij zelfs de onbekende Mike mag meezingen.

K3B2 2023 SHOW DENHAAG 00202

Tijdens de show krijgen de meiden van K3 de Diamanten Ticket Award uitgereikt. Deze award betekent dat er in Nederland en Vlaanderen meer dan 100.000 kaarten zijn verkocht. Marthe voelt zich vereerd dat ze de Diamanten Ticket Award hebben mogen ontvangen. ‘Deze prijs is net nieuw en dat wij deze al mogen krijgen is geweldig. Nu moeten we eens gaan bedenken waar de award een mooi plekje krijgt.’ Ook Julia is blij met de award. ‘Dat er in België en Nederland al meer dan honderdduizend kinderen en hun ouders een ticket voor Vleugels hebben gekocht, blijft speciaal.’ Deze award laat des te meer zien dat K3 na 25 jaar nog even populair is als altijd.

Kijk hier voor meer informatie.

Gezien: 25 maart 2023 World Forum Theater in Den Haag