Buy website traffic cheapDoor Marieke van Dijk /  Foto's Annemieke van der Togt

Fenna Ramos, bekend van Zin in Zappelin, gaat de theaters in en afgelopen zondag ging haar theatershow ‘Zin in Zappelin Live’ in première in Hoofddorp. Wij waren te gast bij deze interactieve voorstelling.

De Zappelin is stuk gegaan, maar Fenna moet op tijd een belangrijk pakketje afleveren voor Postbode Bert! Kunnen de kinderen in het publiek helpen? Alle bezoekers worden van tevoren gevraagd een tekening te maken en deze voor aanvang van de voorstelling in een postzak voor Fenna te doen. Deze tekeningen worden onderdeel van het verhaal. Fenna maakt aan het begin van de voorstelling al snel een start met het openen van de postzak en het bekijken van verschillende tekeningen. Hoe leuk is het om jouw eigen kunstwerk terug op toneel te zien. Later zullen al deze kunstwerken nog een belangrijk onderdeel van de finale vormen.

Zin in Zappelin Live BazarMedia Fenna kunstwerk

Natuurlijk mag de Zappelin niet ontbreken. Deze maakt onderdeel uit van het aansprekende decor, waar tijdens de show goed gebruik van wordt gemaakt. Zo wordt een van de wolken uit het decor gebruikt om een videogesprek met de bakker op te laten zien. Ook de bekende liedjes uit het tv-programma Zin in Zappelin komen langs. Zo start de show met de Zin in Zappelin Dans. Hier doet natuurlijk direct iedereen aan mee. Maar ook aan de minder frequente kijkers is gedacht. Het Vliegerlied bijvoorbeeld kent natuurlijk iedereen. Al met al is deze voorstelling een feest der herkenning voor de jong en oud. De kinderen worden uitgenodigd mee te zingen en te dansen. Stilzitten is er tijdens deze voorstelling echt niet bij.

Zin in Zappelin Live BazarMedia Fenna wonderkamer
Fenna’s enthousiasme werkt aanstekelijk. Ze wordt bijgestaan door Jill Tjin en Ties Janssen. Jill Tjin is de Franse bakker, maar ook de museumdirecteur en speelt samen met Ties Jansen twee hangjongeren, die ook nog eens kunnen rappen en beatboxen. Ties Jansen speelt ook de schoonmaker, die in deze voorstelling een belangrijke rol speelt. Deze dubbelrollen doen zij erg leuk!

Zin in Zappelin is nog t/m mei 2024 in theaters door heel Nederland te zien! De voorstelling duurt 50 minuten en is voor kinderen vanaf 3 jaar.
Kijk voor meer informatie en kaarten op www.bazarmedia.nl