Buy website traffic cheap

Foto Samuel van Leeuwen

Gisteren bereikte Soldaat van Oranje - De Musical een nieuwe mijlpaal in de TheaterHangaar in Katwijk: 3,5 miljoen bezoekers. Ter herinnering hieraan onthulde de 3,5 miljoenste bezoeker samen met kunstenaar Streetart Frankey een bijzonder kunstwerk dat sinds vandaag een plek heeft gekregen op de grote V buiten op het theater. Frankey: “Soldaat van Oranje, een voorstelling die in mijn ogen draait om de thema’s geloof, hoop en liefde. Geloof en hoop komen mooi samen in een vredesduif. Voor liefde bestaat ook een wereldwijd bekend symbool: het hartje. Combineer je die beiden, krijg je de Soldaat van Oranje DuiV.”

Soldaat van Oranje - De Musical is de langstlopende voorstelling ooit, met de meeste bezoekers in de Nederlandse theatergeschiedenis. Sinds de allereerste voorstelling op 10 oktober 2010 is het verhaal van Erik Hazelhoff Roelfzema en zijn vrienden inmiddels aan meer dan 3,5 miljoen mensen (door-)verteld. Na afloop van de voorstelling komen vaak ook de eigen (familie)verhalen uit deze tijd ter sprake. Zo blijft een belangrijk deel van onze geschiedenis levend. Na 13 jaar en 3.5 miljoen bezoekers is Soldaat van Oranje still going strong! De musical speelt altijd nog voor volle zalen en het indrukwekkende verhaal is nog steeds van groot belang, zeker vandaag de dag! De vraag 'Wat zou jij doen' blijft er een om over na te denken. Traditiegetrouw kon het publiek samen met de cast na de voorstelling een papatje en een mok halen. 

Ervaringen en/of gedachten van het publiek naar aanleiding van de voorstelling zijn vanaf vandaag in verschillende media uitingen te zien.
Deze quotes zijn ook terug te zien op www.soldaatvanoranje.nl