Buy website traffic cheap

Beleef de musical little women tijdens kerst

De musical Little Women is tijdens de kerstperiode exclusief te zien in DeLaMar West in Amsterdam. 155 jaar na de publicatie van het wereldberoemde boek van Louisa May Alcott, speelt de musicalversie voor het eerst in Nederland na een succesvolle run op Broadway.

Little Women vertelt het verhaal van de 4 zusjes March: Meg, Jo, Beth en Amy tijdens de burgeroorlog in Amerika. Hun vader vecht aan het front en hun moeder staat er alleen voor. De meisjes dromen, ruziën, ontdekken wie ze zijn en ontwikkelen zich tot little women.
Een hartverwarmend verhaal over opgroeien, familiewaarden en jonge vrouwen en hun strijd tegen de bekrompen wereld om hen heen. Gespeeld door een prachtige cast met onder anderen Céline Purcell, Anne-Mieke Ruyten en Michelle van de Ven. Vertaald door Daniël Cohen en geregisseerd door Bruun Kuijt.

Over Paper Kite Productions
Little Women wordt geproduceerd door stichting Paper Kite Productions in samenwerking met DeLaMar. De stichting brengt theaterproducties met een maatschappijkritisch thema, waarin jonge talenten zich naast gevestigde professionals kunnen ontwikkelen. Initatiefneemster Michelle van de Ven: ‘We willen graag een kweekvijver zijn voor de nieuwe generatie en produceren repertoire met emancipatie als centraal thema. Ons bestuur bestaat ook uitsluitend uit vrouwen en regisseur Greta Gerwig is ons voorbeeld. In 2019 regisseerde zij de verfilming van Little Women en met de Barbie-film schreef ze geschiedenis als eerste vrouwelijke regisseur met een miljardenomzet.

Steun de productie
De cast staat klaar, de creatives zijn aan boord en de crew zit in de voorbereidende fase. Het belooft nu al een mooie musical  te worden. Maar het zou de voorstelling helemaal afmaken als er extra  kan worden uitgepakt met bijvoorbeeld een specifiek decor en een live orkest. Hier zijn extra financiën voor nodig en daarom heeft de stichting  een crowdfundactie opgezet via voordekunst.nl