Buy website traffic cheap

Mariska van Kolck in Musicals Gone Mad

Musicalvedette voor het eerst in de jaarlijkse musicalparodie

Musicals Gone Mad wordt dit jaar gepresenteerd door musicalvedette Mariska van Kolck. Het is haar debuut in de jaarlijkse parodievoorstelling, die wordt beschouwd als de Bonte Avond van het musicalseizoen. Mariska was eerder te zien in musicals als Chicago, Ciske de Rat, Titanic, Wat Zien ik?! en Moeder, Ik Wil Bij De Revue. Ze heeft twee Musical Awards op haar naam staan en is genomineerd voor haar rol in de musical Je, Anne, die momenteel door het hele land te zien is. Musicals Gone Mad is maandag 10 juni exclusief te zien in DeLaMar Amsterdam.

Mariska leidt als host van Musicals Gone Mad het publiek in anderhalf uur door het huidige musicalseizoen. Degenen die niet alle shows hebben gezien praat ze bij terwijl het voor rabiate musicalfans een hilarische avond vol herkenning is. Een wonderlijke combinatie van personages komt voorbij: Schaatsende acteurs, acterende schaatsers, chique hoe… sexwerkers, zingende onderduikers en, zoals altijd, de dames in Mamma Mia!. Alle musicals waarin ze te zien zijn, worden door het team van MGM vakkundig verdraaid, op zijn kop gezet en samengekneed tot een vrolijke voorstelling waarin niets lijkt wat het is.

De show heeft dit jaar als thema Maskerade en staat in het teken van maskers in alle soorten en maten. Gaan ze op? Of gaan ze af? En wie zitten erachter? Bij Musicals Gone Mad zijn dat naast Mariska van Kolck ook Bente van den Brand (14 de musical, Soldaat van Oranje – De Musical), Luuk Haaze (Mees Kees op Kamp, Spring Awakening) Valerie Curlingford (Tina, de Tina Turner Musical, Sweeney Todd) en Yoran de Bont (Les Misérables, One).

De liedteksten zijn dit jaar geschreven door onder meer Bart Mijnster, Danny Westerweel en Aron Bruisten. Aron Bruisten heeft daarnaast ook de muzikale supervisie. Robbert van den Bergh regisseert en Marinus de Graaf tekent voor de vormgeving en productie. Verdere medewerkers zijn Jan van Dijk (geluid), Jan Kortbeek (licht) en Marcel Alberti (pruiken).

Al met al belooft het toetje van het musicalseizoen wederom een hilarische avond te worden die je als musicalliefhebber niet mag missen!

Musicals Gone Mad – Maskerade is te zien op maandagavond 10 juni in DeLaMar Amsterdam. Aanvang 20:00 uur. Bezoek voor meer info & tickets www.musicalsgonemad.nl of www.delamar.nl.