Buy website traffic cheap

Producenten Ruud de Graaf en Hans Cornelissen hebben de complete cast van Saturday Night Fever aan de pers voorgesteld. Naast hoofdrolspelers Buddy Vedder en Esmée Dekker heeft producent De Graaf & Cornelissen Entertainment bekendgemaakt dat ook zeer ervaren musicalsterren zoals Mariska van Kolck, Barry Beijer en Raymond Paardekooper in deze swingende voorstelling te zien zullen zijn. En daarnaast jonge talenten als Michael Muyderman, Davy Reedijk en Gina Bentvelsen.

De complete cast van Saturday Night Fever is bekend. Al eerder liet De Graaf & Cornelissen Entertainment weten dat Buddy Vedder en Esmée Dekker de hoofdrollen van Tony Manero en Stephanie Mangano zullen gaan spelen. Tijdens een feestelijke perspresentatie werden de andere castleden voorgesteld. Mariska van Kolck, Barry Beijer, Raymond Paardekooper, David van den Tempel, Yannick Plugers, Gina Bentvelsen, Michael Muyderman, Davy Reedijk, Marvin Sikkema, Sergio Nanlohy, Stijn Holewijn, John Togba, Richannel Wesker, Melissa Otten, Terra Luna Urbach, Rochelle Ramos, Lieke Janssen, Floor Brüggenwirth, Menno Dekker, Steven van Gemert, Zoë Rijk en Midja Linscheer zullen vanaf september het publiek meenemen in de swingende wereld van Saturday Night Fever.

“Saturday Night Fever is een musical waarin op het hoogste niveau wordt gedanst en gezongen,” laat producent Hans Cornelissen weten. “Het ensemble is om die reden voor deze voorstelling natuurlijk extra belangrijk. We zijn erin geslaagd om een fantastische cast bijeen te brengen. Divers in vele opzichten. Nu al zien en merken we dat ze de lat hoog willen leggen, zodat het publiek straks een fantastische en vooral swingende voorstelling te zien krijgt.”

De musical Saturday Night Fever is gebaseerd op de gelijknamige film uit 1977 waarin John Travolta de hoofdrol vertolkte. Het betekende zijn internationale doorbraak. Het verhaal draait om Tony Manero die ervan droomt om Brooklyn te verlaten en een leven in Manhattan op te bouwen. In de plaatselijke discotheek 2001 Odyssey is Tony de koning van de dansvloer en liggen de vrouwen aan zijn voeten. Als hij op een avond de mooie Stephanie Mangano ontmoet, laat hij zijn vaste danspartner Annette vallen. Hij besluit, na verschillende dramatische confrontaties met zijn familie en vrienden (The Faces), samen met haar de stap naar het succesvolle Manhattan te wagen.

De muziek uit Saturday Night Fever is wereldberoemd geworden. De Bee Gees scoorden hits met nummers als Stayin’ Alive, Night Fever, How Deep is your Love, You Should be Dancing, Jive Talkin’ en More than a Woman. Yvonne Elliman scoorde wereldwijd een nummer 1 hit met If I Can’t Have You. Van het album zelf zijn meer dan veertig miljoen exemplaren verkocht. Ook heeft het album maar liefst 6 Grammy Awards gewonnen.

De musical Saturday Night Fever wordt geproduceerd door De Graaf & Cornelissen Entertainment en gaat op
29 september 2024 in première in Theater aan de Parade in Den Bosch en zal tot in april 2025 in diverse grote theaters overal in Nederland te zien zijn.

Voor meer informatie en kaartverkoop: https://www.degraafencornelissen.nl