Buy website traffic cheap

Première nieuwe castleden Disney's Aladdin

Afgelopen woensdag 11 januari speelden de nieuwe castleden van Disney’s Aladdin hun première in het AFAS Circustheater in Scheveningen. De nieuwe castleden zijn: Rafaël van der Maarel, Fernando Morales, Nassim Soussani, Gyman Reeb, Kor Bron, Derick Pieter, Stijn Holewijn, Ryan Berkman, Eva Berhitu, Zoë van Zadelhoff, Noey Viereck en Darcey Roosenboom.

Zij mogen het publiek nog enkele weken meenemen in de magische wereld van Agrabah. De grootste blikvanger van de nieuwe cast is Rafael van der Maarel die tijdens de première Geest speelde. Van der Maarel speelde meer dan vier jaar Babkak en cover Geest in de Duitse versie van Aladdin. In Nederland is hij stand-by Geest en Babkak. Het is duidelijk dat hij niet hoeft te wennen, hij speelt de Geest met veel flair en humor, ook vocaal is het meer dan in orde. In het nieuwe ensemble trekken vooral Kor Bron en Stijn Holewijn de aandacht naar zich toe met hun danskwaliteiten en stage presence. Holewijn zal volgend jaar afstuderen aan het Lucia Marthas Institute for Performing Arts.

Van de originele cast vallen vooral Keoma Aidhen als prinses Jasmine en Roberto de Groot als Jafar op. Zij spelen hun rol nog steeds fantastisch en zonder enige slijtage. Calvin Kromheer speelde deze avond de titelrol foutloos en kan nog verder groeien als leading man. Disney’s Aladdin is en blijft een spectaculair en heerlijk kleurrijk spektakel. De musical is nog tot en met 26 februari te zien in Scheveningen.

Klik hier voor tickets