Buy website traffic cheap

Gisteren heeft Nyassa Alberta samen met Jeroen van der Boom een bijzondere tentoonstelling over Tina Turner geopend ter ere van haar 83e verjaardag. Onderdeel van de tentoonstelling zijn haar Grammy Lifetime Achievement Award uit 2018, de Grammy Best Female Pop Vocal Performance voor What’s Love Got to Do with It uit 1985, de MTV Best Female Video Award uit 1984/1985, de AMA Favorite pop rock Female uit 1986 en de platina plaat die Tina Turner in 1990 ontving voor haar Foreign Affair album. 

Jeroen Tina
Ook zijn diverse kledingstukken en pruiken van de ster te zien. De Walk of Fame tegel met haar handafdruk en handtekening is ook onderdeel van de tentoonstelling, net als de prachtige foto’s die William Rutten van haar maakte tijdens haar concerten in Nederland. In 2009 gaf Tina op 69 jarige leeftijd haar laatste optreden in Nederland in Gelredome Arnhem.

grammafoon tina
Nyassa Alberta nam na de opening van de tentoonstelling plaats in de zaal en zag Ina Seidou schitteren in de titelrol. Seidou had nog maar onlangs haar première als Tina op 6 november. Samen met o.a. Nurlaila Karim, Gaia Aikman en Tjindjara Metschendorp delen zij de rol van de legendarische ster. De tentoonstelling is tot en met 19 februari 2023 in de foyer van het Beatrix Theater Utrecht te zien en gratis toegankelijk voor bezoekers van de musical TINA.

Gramma Tina

TINA - De Tina Turner Musical is de eerste musical over haar leven, geproduceerd in samenwerking met Tina Turner zelf. Hoe een meisje uit Nutbush, Tennessee, uitgroeide tot de onbetwiste ‘Queen of Rock-‘n-Roll’. Dit is de musical van een doorzetter die zich niet aan de regels hield, maar ze zelf maakte. Het echte, nietsontziende verhaal van Tina Turner. De vrouw die alle vooroordelen over leeftijd, kleur en geslacht heeft getart.

Tina Ina2
Kijk hier voor meer informatie en kaarten.