Buy website traffic cheap

Van Hoorne Studios brengt De Kleine Zeemeermin De Musical met Sita Vermeulen en Natascha Molly in de hoofdrol

Van Hoorne Studios  kondigt met trots aan dat zij hun jarenlange sprookjestraditie in theaterseizoen 2024-2025 voortzetten met ‘De Kleine Zeemeermin De Musical’. Na het wereldberoemde sprookje  ook in theaterseizoen 2018/2019 naar het theater gebracht te hebben, komt Van Hoorne Studios dit seizoen  terug met een vernieuwde
versie van deze betoverende sprookjesmusical. Wat de productie extra bijzonder maakt is dat de rol van de Kleine Zeemeermin zal worden  gespeeld door  niet  één,  maar  twee  musicaltalenten. Namelijk,  Sita  Vermeulen en Natascha Molly.

Van Hoorne Studios brengt De Kleine Zeemeermin De Musical met Sita Vermeulen en Natascha Molly in de hoofdrol

Sita Vermeulen en Natascha Molly zullen elkaar afwisselen in de rol van de Kleine Zeemeermin. Voor de fans van Van Hoorne Studios zal Sita Vermeulen als prinses geen onbekende zijn, gezien zij al vele jaren onderdeel is van de sprookjesmusicals van Van Hoorne Studios.  Aan de andere kant zullen musicalfans Natascha Molly kunnen kennen  van haar deelname aan het tv-programma "Op zoek naar Maria" en haar rollen in producties als "14 De Musical" en Disney's "AIDA". Nu zal zij zich voor het eerst  aansluiten bij een productie van Van Hoorne Studios. "Ik kijk enorm naar uit om De Kleine Zeemeermin te spelen en dit prachtige verhaal tot leven te laten komen. Zelf ben ik altijd gek geweest op sprookjes, dus het spelen van deze stoere, lieve en dappere zeemeermin is toch wel echt een kinderdroom! We gaan er iedere show een feest van maken!" Aldus Natascha.

Van Hoorne Studios brengt De Kleine Zeemeermin De Musical met Sita Vermeulen en Natascha Molly in de hoofdrol

De Kleine Zeemeermin De Musical
In de  Kleine Zeemeermin De Musical  zal het  publiek  meegenomen worden  naar  de  oceaan waar  de  Kleine Zeemeermin woont. Met haar golvende haren,  zeeblauwe ogen en schitterende stem  is ze het lievelingetje van haar  vader, Koning Triton. Bij een hevige storm  redt het mooie  zeeprinsesje een knappe mensenprins van een zinkend schip.  Ze wordt op slag verliefd en ze wil niets liever dan bij hem zijn. Maar zij woont in de zee en hij op het land! Ze gaat op zoek naar iemand  die kan helpen  haar wens te vervullen. Maar, ze krijgt alleen  hulp in ruil voor haar  stem!  En wat als  blijkt dat  haar  stem  het  enige is wat de prins  zich kan herinneren van de Kleine Zeemeermin… Zal het haar lukken de prins ooit weer te zien?

De Kleine Zeemeermin De Musical zal vanaf augustus 2024 te zien zijn in verschillende theaters door heel het land. De kaartverkoop voor deze voorstelling start naar verwachting medio mei.